Paketresa

Kneippbyns Resort-paket är för barnfamiljernas favorit och för dem som vill utnyttja Kneippbyn maximalt. Allt är paketerat och ingår för en aktiv semester med boende, entré till Sommar- och Vattenland, Busklubben, Må Bra-klubben samt vår fantastiska Krogshow. Till sist kan du även boka båtresa, allt paketerat till bästa pris! Hela Kneippbyn Resort står till ert förfogande.

Boende

Bara 3 km söder om Visby, på klippkanten precis vid havet, ligger Kneippbyn Resort. Här bor du granne med Villa Villekulla och havet i bland annat stugor, hotell, bed & breakfast eller på vår femstjärniga camping.

Sommar & Vattenland

Barnen kallar det Semesterns bästa dag! På Kneippbyns Sommar- & Vattenland finns hur mycket som helst att göra! Dessutom är det här som det riktiga Villa Villekulla står. Den stora nyheten i år är Badlagunen – Nytt poolområde, 10 X 25 meter pool med väl tilltaget soldäck för lata och sköna sommardagar.

Konsert & Evenemang

På Kneippbyn Resort är det alltid något på gång. Konserter med några av Sveriges främsta artister, evenemang, krogshow, upplevelser och aktiviteter utöver det vanliga. Säkra din plats och boka idag! Bästa pris hittar du alltid online.

Sök och boka boende