Må bra på Kneippbyn

Det finns flera aktiviteter på Kneippbyn utöver Sommar & Vattenland. Här finns äventyrsgolf, krogshow och för dig som vill vara aktiv på semestern erbjuder vi våra gäster löpträning i den unika och häftiga löparmiljö som södra hällarnas karga landskap bjuder på, yoga och funktionell träning.

Sommarträning på Kneippbyn

Sommarträningen är slut för säsongen. Vi återkommer med information inför sommaren 2018.

Aktiv semester 2017

Nedanstående träningsschema gäller sommaren 2017. Vi återkommer inför sommaren 2018.

Sommaryoga på Kneippbyn med Hälsan på Gotland

Måndagar kl. 08-09
Välkommen att mjukstarta din semestermorgon tillsammans med Annika från Hälsan på Gotland i Viryayogans flöden.

Virya betyder energi på sankrit, och det är en dynamisk yoga.
Det innebär att du kommer få starta din dag med rörelse så att din kropp vaknar på bästa sätt. Dessutom finns solen att värma dig och havet att vila ögonen på. Vilken toppenstart på dagen!

Det finns 20st mattor på plats att låna, men ta gärna med dig en egen matta, om du har någon, eller en handduk, om du vill vara säker på att få ett underlag, annars fungerar gräset lika bra.
Det kan också vara skönt att ta med dig något lättare (handduk eller tröja) att lägga över ögonen under vilan.

Viryayoga förenar det kunskapsbaserade, systematiska och västerländska perspektiven med det holistiska och andliga österländska. Inom Viryayoga är man intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler böjs, sträcks och ansträngs. Men också övertygade om att det inre är minst lika viktigt och hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Viryayoga är säker, rolig, givande och systematisk.
Hela kroppen mjukas upp från topp till tå och vi avslutar alltid med vila.
Nivån är anpassad att fungera för både nybörjaren och den erfarna yogin.
Varmt välkommen!

Funktionell träning med Träningsboxen Visby

Tisdagar och torsdagar kl. 08-09
Funktionell träning handlar om att stärka upp kroppen inifrån och utåt.

Genom att träna på ett ostabilt underlag aktiverar kroppen fler muskler för att hålla balansen och stärker för att orka i vardagen.
”För att bli stabil bör man träna ostabilt”
Tillsammans utnyttjar vi vår egen kropps funktion och har roligt endast fantasin begränsar oss

Passet tar ca 45min och leds av Helena Nina och Lena från Träningsboxen Visby.

Vill du avrunda din sommardag med en löprunda i en naturskön miljö?!

Onsdagar kl. 18-19
Varje onsdag kväll kl. 18 under vecka 28 – 32 kan du som boende gäst hos oss på Kneippbyn följa med på en löprunda i en miljö utöver det vanliga. Med en grönskande terräng och utsikt över Visby hamn tar Hanna med på en skön tur i vårt vackra naturreservat.
Vi utgår från grillplatsen nere vid campingen. Häng på Du med!

Äventyrsgolf på Kneippbyn

Passa på och prova vår äventyrsgolf på Kneippbyn, en perfekt blandning mellan vanlig golf och minigolf och innehåller banor med olika teman, banor med eller utan byggnader, vattensystem, bunkrar och andra hinder. Kneippbyns bana utmärker sig för att vara tematiserad med sjörövar tema och banan är kantad av pirater.

Banorna påminner om en vanlig, stora golfbana, men lika enkel med skillnaden att det är puttavstånd till alla hål. En utmaning för alla golfintresserade, såväl stora barn som små. Välkommen till Kneippbyn Äventyrsgolf!

Attraktioner

Aktuellt på Kneippbyn

Nytt boende - Glamping Deluxe!

Årets boendenyhet, uppställda Safaritält med hög stugstandard. Tälten är på ca 30 kvm och har 4 bäddar. Två sovalkover, en med en dubbelsäng samt en med en våningssäng.

Årets Krogshow

Kneippbyn Resort är till sommaren tillbaka med våra populära krogshower, som vanligt med en ensemble från Dröse & Norberg! Sommaren 2018 firar vi 10 års jubileum med en sprakande jubileums-krogshow där vi ser tillbaka på det mesta från det bästa.

SOMMARENS TJÄNSTER GÅR NU ATT SÖKA

Du har väl inte missat att söka sommarens roligaste jobb? Det är inte för sent! På www.kneippbyn.se/jobb ser du vilka jobb som fortfarande finns lediga att söka. Välkommen!

Nominerade till Bästa Sommarland i Norden och bästa Campingplats i Sverige för barnfamiljer

Idag är vi stolta. Kneippbyn Resort Visby är nominerade till Bästa Sommarland i Norden och bästa Campingplats i Sverige för barnfamiljer. Det är besökarna på  barnsemester.se som betygsatt och röstat fram sina favoriter under hela året.