Våra matställen

På Kneippbyn Resort finns sex olika matställen med varierande utbud för att passa liten som stor – dag som kväll. Flera av våra serveringar når ni utifrån medan andra ligger inbäddade i parkerna. Läs om våra olika matställen här nedanför och se vilken som blir din favorit! Observera att öppettiderna varierar under säsongen!

Solsidan a la carte

Välkomna till Gotlands mest storslagna utsikt! Solsidan är Kneippbyns a la carte restaurang som med tillhörande lekplats och havet som kuliss kan göra sommarkvällen perfekt för liten som stor. På vår 200 kvm stora terrass serveras allt ifrån rökta räkor till fisk eller biff. Barnen har sin egen buffé med favoriter som köttbullar och pannkakor vilka kan varvas med lek och bus på delar av vårt sommarland. För de lite frusna finns värmelampor och filtar, allt för att kunna sitta ute och betrakta solnedgången till ljudet av vågornas brus.
Boka bord och läs mer om Solsidan ›

Öppettider Solsidan:
25 juni -11 augusti kl 18:00 – sent
17 augusti – 18 augusti sommaravslutning med anpassad meny från 18:00

Restaurang Rotundan – frukost och lunch

Rotundan är vår huvudrestaurang på Kneippbyn Resort. Här serveras vår frukostbuffé och dagens lunch med rätter för hela familjen. Det är också här, i den gamla dansrotundan från tidigt 1900-tal, vi ger vår fantastiska krogshow under högsäsong. Rotundan är bokningsbar för fester, grupper och konferenser under hela året. Läs mer om Rotundan här »

Öppettider:
Frukost:
24/5-17/6 – kontinental frukost kl 07:30-9:30
18/6-26/8 – varm frukost kl 07:00-10:00

Lunchbuffé:
18/6 – 19/8 kl 11:30-14:30

SommarHaket – Mat-Pizza-Bar

I hjärtat av Kneippbyn, mellan Sommar- och Vattenland, ligger SommarHaket med servering både utifrån och inifrån Vattenland. Här serveras lunch i form av panpizza- & tacobuffe, pizzaslice, sallader, pannkakor mm från kl 11:30 på dagen. För de fikasugna finns även kaffe, mjukglass, pinnglass och fika.

Från kl 16.00 infinner sig sommarkvällsfeelingen och SommarHaket sadlar om till Kneippbyns egna kvarterskrog. Då serveras pizza och sallader direkt från köket som går att avnjuta på terrassen eller som kan tas med hem till familjen. Vi tar inga bordsbokningar, men för att beställa avhämtning på pizza, ring 0498-25 10 70.

Menyer på SommarHaket:
Dagmeny ›
Kvällsmeny ›
Pizzameny ›

Öppettider SommarHaket:
13/8-18/8 kl 10:30-21:00
19/8-25/8 kl 12:00-20:00
26/8 stänger SommarHaket för säsongen kl 17:00

The Shark Glass- och Slushbar

Inne på Vattenland mellan piratskepp och pooler bygger vi till sommaren 2018 en ny glassbar. Här kan du köpa glass och milkshake i alla dess former samt smoothies och friterade churros med glass. Eller varför inte svalka dig med slush som kan blandas i olika kombinationer i vår tre meter långa slushbar?

Öppettiderna varierar efter säsong och väder.
Stänger för säsongen 18/8.

Sunny Surf Foodruck

Kom och slappna av i vårt nya poolområde Lagunen med tillhörande Foodtruck. Här kan du köpa sallader, pommes, vårrullar mm samt svalkande drycker både för vuxna och barn. Semesterfeelingen kan inte bli bättre än att få ligga och njuta under ett parasoll med ett glas i handen.

Sunny Surf Foodrucks öppettider varierar efter säsong och väder.
Stänger för säsongen 12/8.

Boston Diner

Välkommen till vårt amerikanska gatukök Boston Diner som ligger placerat centralt på anläggningen, alldeles bredvid Äventyrsgolfen å ena sidan och Villa Villekulla å andra sidan. Här hittar alla sina favoriter bland hamburgare och milkshake som kan tas med eller ätas på uteserveringen eller inne med musik från vår juke box i högtalarna.

Öppettider Boston Diner:
Kl 11:00-16:00.
Stänger för säsongen 18/8.

Café Borgen

Mitt på Sommarland, nedanför Båtsjön, ligger Café Borgen vår egen glass och våffelborg. Här serveras matvåfflor och dessertvåfflor, mjukglass och kulglass, godis och fika. Sitt i skuggan under ett träd i eller inne i vårt fina växthus. Café Borgens öppettider varierar efter säsong och väder.

Öppettider Café Borgen:
Kl 11:00-16:00.
Stänger för säsongen 18/8.

Kiosker

Inne på sommarland finns två kiosker under högsäsong där våra gäster är välkomna att köpa sockervadd, popcorn, godis, chips, kaffe, läsk, skojiga klubbor mm.

Aktuellt på Kneippbyn

Vi har öppet!

Vi har öppet i nöjesparkerna Sommar- & Vattenland! Över 40 aktiviteter väntar dig när du besöker Kneippbyn. Vi har öppet varje dag mellan kl 11.00 - 17.00. Pippiteater och sångstund dagligen!

Årets nyhet - Badlagunen

Badlagunen – Nytt poolområde, 10 X 25 meter pool med väl tilltaget soldäck för lata och sköna sommardagar.

Nytt boende - Glamping Deluxe!

Årets boendenyhet, uppställda Safaritält med hög stugstandard. Tälten är på ca 30 kvm och har 4 bäddar. Två sovalkover, en med en dubbelsäng samt en med en våningssäng.