Våra matställen

På Kneippbyn Resort finns sex olika matställen med varierande utbud för att passa liten som stor – dag som kväll. Flera av våra serveringar når ni utifrån medan andra ligger inbäddade i parkerna. Läs om våra olika matställen här nedanför och se vilken som blir din favorit! Observera att öppettiderna varierar under säsongen!

Solsidan

Välkomna till Gotlands mest storslagna utsikt! Solsidan är Kneippbyns a la carte restaurang som med tillhörande lekplats och havet som kuliss kan göra sommarkvällen perfekt för liten som stor. På vår 200 kvm stora terrass serveras allt ifrån rökta räkor till fisk eller biff. Barnen har sin egen buffé med favoriter som köttbullar och pannkakor vilka kan varvas med lek och bus på delar av vårt sommarland. För de lite frusna finns värmelampor och filtar, allt för att kunna sitta ute och betrakta solnedgången till ljudet av vågornas brus.
Läs mer om Solsidan »
Visa Solsidans meny »

Öppettider Solsidan:
Solsidan har stängt för säsongen.
Krogshow är slut för säsongen.

Restaurang Rotundan – frukost och lunch

Rotundan är vår huvudrestaurang på Kneippbyn Resort. Här serveras vår frukostbuffé och dagens lunch med rätter för hela familjen. Det är också här, i den gamla dansrotundan från tidigt 1900-tal, vi ger vår fantastiska krogshow under högsäsong. Rotundan är bokningsbar för fester, grupper och konferenser under hela året. Läs mer om Rotundan här »

Öppettider:
Restaurang Rotundan är stängd för säsongen men det går bra att boka för fester, grupper och konferenser. Ring tel. 0498-25 10 31 eller mejla oss på restaurang@kneippbyn.se.

Piraten Kök & Bar

I hjärtat av Kneippbyn, mellan Sommar- och Vattenland, ligger Piraten Kök & Bar med servering både utifrån och inifrån Vattenland. Här serveras lunch i form av tacobuffe, pizzaslice, räkmacka, kycklingsallad, chevresallad och pannkakor på dagen. På kvällen serverar vi pubmeny och pizza. Pubmenyn består bla. av pubkorg, hamburgare och spareribs.
Kompletterat med kaffe, glass och fika. Från kl.17 infinner sig sommarkvällsfeelingen och Piraten Kök & Bar sadlar om till Kneippbyns egna kvarterskrog. Då serveras rätter direkt från köket och även pizza som går att avnjuta på terrassen eller som kan tas med hem till familjen. Vi tar inga bordsbokningar, men för att beställa avhämtning på pizza, ring 0498-25 10 70.

Öppettider Piraten Kök & Bar:
Stängt för säsongen.

The Shark Grill and Bar

Inne på Vattenland mellan piratskepp och pooler ligger The Shark Grill and Bar. Här kan man grabba korv, wok, fish n’ chips, chevresallad och räkmacka att ta med till solstolen eller så kan man slå sig ner vid våra barbord och äta och dricka något gott i solen. Barnens favorit är troligen vår tre meter långa slushbar, men här finns även juicer, mjuklass och kulglass.

Öppettider på The Shark Grill and Bar:
Stängt för säsongen.

Boston Diner

Välkommen till vårt amerikanska gatukök Boston Diner som ligger placerat centralt på anläggningen, alldeles bredvid Äventyrsgolfen å ena sidan och Villa Villekulla å andra sidan. Här hittar alla sina favoriter bland hamburgare och milkshake som kan tas med eller ätas på uteserveringen eller inne med musik från vår juke box i högtalarna.

Öppettider Boston Diner:
Stängt för säsongen.

Café Borgen

Mitt på Sommarland, nedanför Båtsjön, ligger Café Borgen vår egen glass och våffelborg. Här serveras matvåfflor och dessertvåfflor, mjukglass och kulglass, godis och fika. Sitt i skuggan under ett träd i eller inne i vårt fina växthus. Café Borgens öppettider varierar efter säsong och väder.

Öppettider Café Borgen:
Stängt för säsongen.

Aktuellt på Kneippbyn

Nytt boende - Glamping Deluxe!

Årets boendenyhet, uppställda Safaritält med hög stugstandard. Tälten är på ca 30 kvm och har 4 bäddar. Två sovalkover, en med en dubbelsäng samt en med en våningssäng.

Årets Krogshow

Kneippbyn Resort är till sommaren tillbaka med våra populära krogshower, som vanligt med en ensemble från Dröse & Norberg! Sommaren 2018 firar vi 10 års jubileum med en sprakande jubileums-krogshow där vi ser tillbaka på det mesta från det bästa.

SOMMARENS TJÄNSTER GÅR NU ATT SÖKA

Du har väl inte missat att söka sommarens roligaste jobb? Det är inte för sent! På www.kneippbyn.se/jobb ser du vilka jobb som fortfarande finns lediga att söka. Välkommen!