BOENDEPAKET TILL KNEIPPBYN RESORT OCH GOTLAND – OM BARNEN FÅR VÄLJA!

Kneippbyns Resortpaket är för dig som vill utnyttja Kneippbyn maximalt.

I paketet ingår Entrén till Kneippbyns Sommar- och Vattenland under hela er vistelse. Dessutom ingår även en showkväll. Vi dukar upp till en färgsprakande, underhållande och tonsäker föreställning för hela familjen. Showen ges i Restaurang Rotundan på Kneippbyn och till showen serveras en fräsch sommarbuffè. För alla barn mellan 4 och 12 år ingår även busklubben i paketpriset med ledarledda aktiviteter 4-5 dagar i veckan.

Paketpriset varierar beroende boendeform, på datum, vistelsen längd, barnens ålder mm. Du kan även välja att boka till resan till Gotland, Destination Gotlands moderna färjor tar drygt 3 timmar och går från Oskarshamn eller Nynäshamn och självklart får du även paketpris på båtbiljetten.

Paketet är bokningsbart 3/7-14/8 med undantag av de stugor som hyrs ut veckovis lör-lör som är bokningsbara 1/7-12/8. Ombokningsbart fram till 28 dagar före utresa.

Bästa pris

Bästa pris när du bokar boende och alla aktiviteter i ett paket!
Resortpaketet inkluderar:

  • Entré hela vistelsen till Sommarland
  • Entré hela vistelsen till Vattenland
  • Krogshow med sommarbuffé
  • Barnklubb för barn 4-12 år

Aktuellt på Kneippbyn

,

Fira midsommar på Kneippbyn

En familjetradition - välkomna till en härlig midsommar på Kneippbyn. Det blir midsommarbuffé och familjekrogshow! Nu på fredag den 23 juni.

Nu öppnar Sommar- & Vattenland

På torsdag öppnar vi för säsongen! Vi bjuder alla entrébesökare på en runda äventyrsgolf. Passa även på att köpa säsongskort till erbjudandepris 895 kr (ord 995 kr). Säsongskorten finns att köpa i souveniren eller online till rabatterat pris fram till den 28 maj. 

Årets krogshow

Kneippbyn Resort är till sommaren tillbaka med våra populära krogshower med ensemble från Dröse & Norberg! 2 nya föreställningar, 3 kvällar i veckan under v.26-32 bjuder vi på en sprakande tillställning för hela familjen!