BOENDEPAKET TILL KNEIPPBYN RESORT OCH GOTLAND – OM BARNEN FÅR VÄLJA!

Kneippbyns Resortpaket är för dig som vill utnyttja Kneippbyn maximalt.

I paketet ingår Entrén till Kneippbyns Sommar- och Vattenland under hela er vistelse. Dessutom ingår även en showkväll. Vi dukar upp till en färgsprakande, underhållande och tonsäker föreställning för hela familjen. Showen ges i Restaurang Rotundan på Kneippbyn och till showen serveras en fräsch sommarbuffè. För alla barn mellan 4 och 12 år ingår även busklubben i paketpriset med ledarledda aktiviteter 4-5 dagar i veckan.

Paketpriset varierar beroende boendeform, på datum, vistelsen längd, barnens ålder mm. Du kan även välja att boka till resan till Gotland, Destination Gotlands moderna färjor tar drygt 3 timmar och går från Oskarshamn eller Nynäshamn och självklart får du även paketpris på båtbiljetten. Observera att färjorna ännu ej är bokningsbara. Vanligtvis blir färjan bokningsbar när tur- och prislistan fastställs under sena hösten nov-dec. Det går alldeles utmärkt att boka resortpaketet redan nu och sedan lägga till resan till din bokning i efterhand.

Paketet är bokningsbart 3/7-14/8 med undantag av de stugor som hyrs ut veckovis lör-lör som är bokningsbara 1/7-12/8. Ombokningsbart fram till 28 dagar före utresa.

Bästa pris

Bästa pris när du bokar boende och alla aktiviteter i ett paket!
Resortpaketet inkluderar:

  • Entré hela vistelsen till Sommarland
  • Entré hela vistelsen till Vattenland
  • Krogshow med sommarbuffé
  • Barnklubb för barn 4-12 år

Aktuellt på Kneippbyn

Vi söker serviceinriktad säsongsvaktmästare

/
Vi söker ansvarsfulla och händiga problemlösare till vår serviceavdelning. Som säsongsvaktmästare utför du dagliga kontroller av våra attraktioner i nöjesparkerna och ser till att de är säkra och driftklara för dagen.

Vi söker Tommy & Annika till Pippi-teatern på Kneippbyn i sommar

Vi söker Tommy & Annika till Pippi-teatern i sommar! Kom på audition den 6 maj kl 12.00 på Restaurang Rotundan på Kneippbyn.

Kneippbyn söker sommarpersonal inom housekeeping

/
Kneippbyn Resort Visby strävar efter att bli en av Sveriges bästa semesterresort. Utan bra medarbetare har vi inga nöjda gäster, därför månar vi om varandra och har kul när vi jobbar tillsammans på Kneippbyn Resort Visby.

Tack för en härlig sommar

/
Vilken fantastisk och härlig sommar vi haft på Kneippbyn! Galna upplevelser i äventyrsparken, sköna åk och dopp på vattenland, god mat, konserter, Pippi-teater, sångstund, glass, äventyr och en massa andra roligheter!

Välkommen på Pippiteatern

/
Varje dag under högsäsong spelas en av Gotlands populäraste…

Årets krogshow

Dröse & Norberg  gästar oss återigen med sina fantastiska…

Restaurang Solsidan

/
Njut av härlig havsutsikt, solnedgång och mat på terassen.…

För alla glada och pigga!

Vi bjuder på 45 minuter intensiv träning med bra musik och…