Kneippbyns Resortpaket – När barnen får välja!

04 jul 2018 – 13 aug 2018

Kneippbyns Resort-paket är för barnfamiljernas favorit och för dem som vill utnyttja Kneippbyn maximalt. Allt är paketerat och ingår för en aktiv semester till bästa pris. Paketet bokas min 3 dygn och max 8 dygn. Paketpriset varierar beroende boendeform, vistelsens längd, barnens ålder mm och du kan även välja att boka färjeresan till Gotland här.

I paketet ingår förutom boende på Kneippbyn Resort, Entrén till Kneippbyns Sommar- och Vattenland med Villa Villekulla under hela vistelsen. En helkväll på Restaurang Rotundan på Kneippbyn. Vi dukar upp till en färgsprakande, underhållande och tonsäker krogshow för hela familjen, till showen serveras en fräsch sommarbuffè.

För alla barn mellan 4 och 12 år ingår vår populära barnklubb- busklubben. För de vuxna ingår ”Må-Bra” klubben, där de som önskar en aktiv semester får möjligheter till aktiviteter som t ex funktionell träning, Yoga, löpning mm. Alla aktiviteter är ledarledda och schemalagda 4-5 dagar i veckan hela sommaren.

Du kan även välja att boka färjeresan på samma bokning, Destination Gotlands moderna färjor tar drygt 3 timmar och går från Oskarshamn eller Nynäshamn och självklart får du även paketpris på båtbiljetten. Observera att färjorna ännu ej är bokningsbara men kan läggas till så snart tur-/prislistan för 2018 är fastställd. Vanligtvis blir färjan bokningsbar när tur- och prislistan fastställs under sena hösten nov-dec. Det går alltså alldeles utmärkt att boka resortpaketet redan nu och sedan lägga till resan till bästa pris i efterhand.

Paketet är bokningsbart 4/7-13/8 med undantag av de stugor som hyrs ut veckovis lör-lör som istället är bokningsbara 7/7-11/8. Paketet är ombokningsbart fram till 28 dagar före utresa.

Bästa pris

Bästa pris när du bokar boende och alla aktiviteter i ett paket!
Resortpaketet inkluderar:

  • Entré hela vistelsen till Sommarland
  • Entré hela vistelsen till Vattenland
  • Krogshow med sommarbuffé
  • Barnklubb för barn 4-12 år
  • ”Må-Bra” klubben för vuxna

Aktuellt på Kneippbyn

Tack för en härlig sommar

/
Vilken fantastisk och härlig sommar vi haft på Kneippbyn! Galna upplevelser i äventyrsparken, sköna åk och dopp på vattenland, god mat, konserter, Pippi-teater, sångstund, glass, äventyr och en massa andra roligheter!

Aktiv semester

VI BJUDER DIG PÅ EN AKTIV SEMESTER! Den här sommaren kunde vi erbjuda sommarträning på Kneippbyn Resort...

Årets nyhet - JUMP!

I sommar hade vi premiär för vår nya attraktion på Kneippyns Sommarland - JUMP! En trampolinanläggning som är något alldeles extra... Välkommen att hoppa igen nästa sommar! Vi presenterar våra öppettider för sommaren 2018 den 1 september.