• Skolresa på Gotland

    En skolresa till Gotland ger minnen för livet. Äventyret startar i Nynäshamn eller Oskarshamn, där bekväma färjor tar er till Gotland på tre timmar. Som att åka utomlands i Sverige. Enkelt och prisvärt för hela klassen!

Skolresor på Gotland och Kneippbyn

En skolresa till Gotland ger minnen för livet. Äventyret startar i Nynäshamn eller Oskarshamn, där bekväma färjor tar er till Gotland på tre timmar. Som att åka utomlands i Sverige.

Att ha Kneippbyn som bas innebär inte bara underbara solnedgångar, utan även att utgångsläget för utflykter är perfekt. Vi brukar säga att om man vill åka längre än åtta mil får man ta en omväg. Oavsett om man vill till Fårö i norr eller Hoburgsgubben i söder.

Att det finns ett Sommar- & Vattenland (dit ni har fri entré under hela er vistelse) på Kneippbyn brukar också vara mycket uppskattat. Och mitt på Sommarland ståtar det riktiga Villa Villekulla från de klassiska filmerna om Pippi. På Kneippbyn finns allt för en aktiv vistelse även utanför nöjesparkerna som t ex Tennis, Volleyboll, Pingis, Kubb, Fotboll, Brännboll mm. Utrustning finns att låna/hyra i receptionen.

Ett tips är att boka i tid, fram mot vårkanten är bokningstrycket högt för skolresor.

Välkomna på skolresa till Kneippbyn och Gotland!

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp eller har frågor om skolresor på Gotland. Vi svarar snabbt på telefon: 0498 – 25 10 10 eller e-post: skolresa@kneippbyn.se

Skolresepaket 2018

Skolresa där allt ingår i grundpaket!

• Båtresa T/R, lunch/middag serveras på överfarterna.
• Busstransfer Visby Hamn-Kneippbyn-Visby Hamn. Logi i rum/stugor med helpension.
• Gutniska lekar med sommarbus & korvgrillning.
• Minigolf på Kneippbyns Äventyrsminigolfbana vid ett tillfälle.
• Fri entré hela vistelsen till Kneippbyns Sommar- & Vattenland.
• Kvällsaktivitet: poolparty med hamburgertallrik

• 3 dagar/2 övernattningar fr 1695 kr/person
• 4 dagar/3 övernattningar fr 2095 kr/person

Vi reserverar oss för prisändringar utanför vår kontroll. Priserna är beräknade på 30 personer (5 vuxna och 25 elever). Vid färre deltagare – begär offert. Vi säljer skolresor under perioden 25/5-20/6 på våren och 15/8-26/8 på hösten.

Utforska Gotland med buss!

Exempel på komplett paketpris
Skolresepaket inklusive två av våra KUL-TUR aktiviteter. Allt ingår inklusive en heldag med två andra av våra KUL-TUR upplevelser. I priset ingår busstransfer, besök i Lummelundagrottan, lunch samt iPad-äventyr i Visby.
• 3 dagarspaket fr 2195 kr/person
• 4 dagarspaket fr 2595 kr/person

Utforska Gotland på cykel!

Exempel på komplett paketpris
Allt ingår! Kul-turpaket på cykel! Upplev spännande Visby från cykelsadeln. I priset ingår skolresepaketet samt hyra av cyklar, hjälm och en guidad stadsvandring i Visby.
• 3 dagarspaket fr 1995/person
• 4 dagarspaket fr 2495/person

Komplettera er resa med våra spännande KUL-TUR upplevelser

Heldagsutflykt i Visby

Heldagsutflykt i Visby Bussen tar er till Visby där aktiv-itetsvärdar möter upp för aktiviteten IPAD-äventyr i Visby. Historia, tävling och klurigheter i världsarvet Visby i en modern tappning.
Runt om i Visby finns ett svaren på ett stort antal gåtor, chiffer och historiska frågor. Vid aktivitetens start utrustas varje lag med en IPAD. En spelledare är med er under hela aktiviteten. Nu gäller det för laget att hitta fram till ett antal platser runt om i Visby. Vid varje plats finns svaret på den uppgift som ni ska lösa. Ibland väntar ett klurigt chiffer, vid andra platser måste ni tyda inskriptionen på byggnaden framför er.

Förutom detta får ni ett flertal frågor som kretsar kring stadens historia. Aktiviteten är en blandning av rundvandring, tävling, klurigheter och guidning i Visby. Efter aktiviteten är det gott om tid för shopping och egna upptåg i Visby Innerstad innan bussen tar er tillbaka till Kneippbyn. Lunch ätes i Visby i samband med aktiviteten. Tid ca 6 timmar.

Tid ca 6 timmar.
Pristillägg från ca 395 kr/person

Heldagsutflykt till Norra Gotland och Fårö

Bussrundtur på Norra Gotland. Bussrundtur på Norra Gotland.På förmiddagen besöker Ni Lummelunda-grottorna.

En guide tar er ner i under-jorden och visar er en annorlunda värld. Därefter vidare till Fårö där lunch serveras. Efter lunchen finns möjlighet att se den oändliga sandstranden vid Sudersand samt besöka och utforska raukarna vid Langhammars och Digerhuvud. Sent på eftermiddagen åter till Kneippbyn.

Tid ca 7 timmar.
Pristillägg från 295 kr/person

Cykla på skolresan

Byt ut bussresan till Kneippbyn mot hyrcyklar. Cyklarna hämtas direkt i Visby Hamn när ni ankommer till Visby. Cykelhjälmar ingår. Bagaget köres separat i buss till Kneippbyn.

Pristillägg 3 dagar 195 kr/person
Pristillägg 4 dagar 295 kr/person

Vi reserverar oss för prisändringar utanför vår kontroll. Priserna är beräknade på 30 personer (5 vuxna och 25 elever).

Halvdagsutflykt i Visby

Bussen tar er till Visby där guide möter upp för att visa Er Visby Innerstad och berätta om dess rika historia, sedan tid för shopping och egna upptåg i Visby Innerstad innan bussen tar er tillbaka till Kneippbyn.

Tid ca 4 timmar.
Pristillägg från ca 195 kr/person

Besök i Lummelundagrottan

Bussen tar er till Lummelunda. En guide visar Lummelundagrottan, tar er ner i underjorden och visar er en annorlunda värld, sedan tar bussen er tillbaka till Kneippbyn.

Tid ca 3 timmar.
Pristillägg från ca 195 kr/person

Den bästa skolresan – ett minne för livet!

Alla priser på våra skolresepaket avser ett minimum på 30 personer (25 elever +5 vuxna). Vid färre deltagare – begär offert. Bokningsavgift (200 kr/grupp) samt eventuellt avbeställningsskydd (50 kr/person) tillkommer.

Vi har stor erfarenhet av prisvärda skolresor, kontakta oss för mer information. Vi reserverar oss för prisändringar som ligger utanför vår kontroll samt för Destination Gotlands tur/prislista 2018.

OBS! På för- och eftersäsong då skolresorna genomförs är tiderna på parkernas attraktioner begränsade. Allt på Sommarland är öppet, men inte hela tiden. Vissa nerfarter på Vattenland kan vara stängda.

Villa Villekulla – originalet från SVT:s filmer finns här!

Tänk på att boka i tid, beställ din offert idag!
Tel: 0498 – 25 10 10
E-post: skolresa@kneippbyn.se