Vattenland

kneippbynkarta

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen.

The Race!

Det senaste tillskottet på Vattenland, The Race, banan där man, som på en flygande matta, surfar ner på en vattenspegel. Med en längd på 75 meter, en fallhöjd på 9 meter och 4 parallella banor är The Race Kneippbyns hittills enskilt största bana, och som gjord för kappåkning! Utmana resten av familjen och låt sisten ner bjuda på glass!

Sisten i är en badkruka!

Glöm inte att testa vår världsunika Half pipe. Inspirerad av skateboardåkarnas bana är denna vattenrusch något utöver det vanliga! Vi utlovar en riktig adrenalinkick även för den allra tuffaste. Banan är helt unik i sitt slag och än så länge den enda i världen.

En annan favorit är Shark River, där du åker på gummiringar 160 meter genom svängar, stup och tunnel. Fallhöjden är 15 meter!

BarnAfterBeach

Varje eftermiddag mellan den 10 juli och 13 augusti är det BarnAfterBeach på scenen vid Piratgrillen på Vattenland. Och vem vet – kanske kommer någon från Pippiteatern på besök?

Mat på Vattenland

Även om det är lätt att glömma bort när man har roligt, så kan det vara skönt med en paus och fylla på med ny energi. Inne på Vattenland hittar ni både Piratgrillen och Piraten Kök & Bar. Enklare lunchrätter, smörgåsar, glass, dryck och kaffe är bara en del av vi erbjuder här.

Bekvämligheter & service

I vår badshop kan ni, förutom att köpa badkläder och leksaker, hyra nyckel till våra förvarings- och värdeskåp – ett bra tips för att slippa släpa på onödig packning eller råka ut för nybadade telefoner och plånböcker! Givetvis finns också omklädningsrum, duschar och en bastu med panoramafönster ut mot poolerna.

Välj en attraktion