1
2
3
4
5
6
7
Karta Kneippbyn
1

Plats för innehåll

Bra att veta Sommarland

Mat & Dryck

På Sommarland finns det restauranger, kafé och kiosker. Egils kök finns det lunch från 11:30, Boston Diner serverar schyssta burgare, det finns glass och våfflor i Café Borgen. Teaterkiosken vid Villa Villekulla och Magasinet där har vi dryck och snacks.

Bekvämligheter & service

Mitt i Kneippbyns centrum ligger Magasinet, det är vår egna lilla butik. Här finns allt ifrån glass, kylda drycker, souvenirer, leksaker till sjysta kläder och accessoarer.

Tips inför besöket

Bestäm gärna en mötesplats om ni skulle komma ifrån varandra – eller skriv ert telefonnummer på barnens entréband så kan vår personal lättare hjälpa till. Att hyra en skrinda är också ett hett tips, för såväl väskor som för att vila trötta barnfötter.

Husdjur

Husdjur är tillåtet i parkerna om det är kopplat.

Personal & hjärtstartare

Vi har utbildad personal på Sommarland och vi finns där om olyckan är framme. Allt kan gå väldigt fort och det är många barn och vuxna i rörelse. I anslutning till Sommarland och Magasinet ligger Receptionen där vi också har hjärtstartare. Din trygghet är viktig för oss!

Information

Har du tappat bort något eller behöver hjälp att hitta någon så finns personal i entréhuset för att hjälpa dig. Har du något som du är väldigt nöjd med eller vill ge tips om något vi kan förbättra är du välkommen till entréhuset till Sommarland.