Kneippbyn Sportcenter

På området finns padelbanor, tennisbana (hard court), pingisbord, beachvolleybollplan, pump-track samt ett utomhusgym. Från området går det också fantastiska stigar längs med havet, antingen norrut in mot Visby i naturreservatet ”Södra hällarna” eller söderut ut mot Högklint med dess spektakulära vyer.

Oavsett om du vill vandra längs med havet och njuta av naturen och alla dessa vackra solnedgångar eller att hyra en cykel/mountainbike och uppleva naturen med lite mer fart så är Kneippbyn Resort en fantastisk utgångspunkt för motion i alla dess former. Under högsäsong har vi också träningsinstruktörer som håller i träningspass med olika teman.

Vi skapar möjligheter för en aktiv semester så du kan få njuta lite extra mycket när du väl sitter med en glass i din hand!

Padel

Spela padel med havsutsikt. Våra padelbanor blev framröstade genom Padelfeber till Sveriges näst finaste padelanläggning.

Tennis

Hardcourt tennis bana som ligger precis vid padelbanorna och uterummet vid Magasinet och Receptionen.

Utegym

Vårat utegym är väldigt fräscht och placerat i skuggan bland de stora träden precis till höger om padelbanorna. Konstgräs och bra möjligheter till att låta kroppen få jobba så hårt som du själv önskar.

Gruppträning

Är du boendegäst hos oss så kommer vi under högsäsong att ha träningsinstruktörer som håller flera olika pass varje vecka. Alltifrån semesterträning till lugnare yoga.