Bo på Kneippbyn Resort granne med Villa Villekulla

Kneippbyn Resort Visby ligger vid havet strax söder om Visby. Kneippbyns Camping är Gotlands enda femstjärniga camping med moderna servicehus och alla faciliteter du kan önska. De flesta campingtomter ligger mot havet och har el och parabolanslutning, några är också utrustade med VA. Förutom camping finns även en boendeanläggning med ca 700 bäddar i olika kategorier och prisläge väljer du själv. Vi erbjuder boende i Bed/Breakfast rum, campingstugor, hotell, semesterstugor, villavagnar och lägenheter.

Allt på ett ställe

På området finns även Sommar- och Vattenland med originalfilmhuset Villa Villekulla, café, restaurang, gatukök, minilivs, tennisbana, äventyrsminigolf mm. Det du inte finner här hittar du i Visby. Det går direktbussar till Visby från förmiddag till sen kväll varje dag under högsäsong.

Oavsett vilket boendealternativ som passar dig bäst så står hela Kneippbyn till ditt förfogande. När du bokar ONLINE har du förmånligt pris på en- och tvådagarskort till Kneippbyns Sommar- och Vattenland (OBS gäller endast när du bokar tillsammans med ditt boende).

På hemsidan finns även kompletta paketresor där allt vi har att erbjuda ingår. Att sysselsätta familjen kommer inte att bli svårt. Frågan är om din tid kommer att räcka. Här finns massor av spännande aktiviteter för både små och stora.

Välkomna till Kneippbyn Resort Visby!

Karta över anläggningen

Boka online här

Boka ditt boende på Kneippbyn Resort online så får du alltid bästa priset!