Camping

Kneippbyns femstjärniga camping ingår i Kneippbyn Resort och ligger granne med Kneippbyns Sommar- & Vattenland. Campingen är naturskönt belägen vid havet strax söder om Visby. Två moderna servicehus med alla faciliteter som kök, duschar och toaletter samt tvättmöjligheter servar dig som campinggäst.

Strax norr om campingen mellan Kneippbyn och Visby finns härliga natur- och strövområden. Det är okej att ha med sig husdjur på campingen.

Kneippbyn är Gotlands enda 5-stjärniga camping och erbjuder totalt 200 bokningsbara campingtomter för husvagn, husbil och tält, och de flesta har havsutsikt.

Gone Camping – Se filmen här

Campingalternativ

Campingtomter XL, extra breda tomter, ca +10 X 9 m (djup)

Alla med elanslutning och vissa har även vatten och avlopp vid tomtgränsen. Alla dessa tomter kan även bebos med husbil eller tält.

Campingtomter Husbuss, extra djupa tomter, ca 8 X 12 m (djup)

Alla med elanslutning. Alla dessa tomter kan bara hyras av husbilar/husbussar.

Campingtomter för husvagn är ca 9 X 9 m

Alla med elanslutning och vissa har även vatten och avlopp vid tomtgränsen. Alla dessa tomter kan även bebos med husbil eller tält.

Campingtomter för husbil är ca 8 X 8 m

Alla med elanslutning och vissa har även vatten och avlopp vid tomtgränsen. Tomterna med vatten och avlopp har halva tomten asfalterad där husbilen skall placeras. Tomterna med el kan även bebos med tält, dock ej med husvagn.

Campingtomter för tält är ca 6 X 6 m

De flesta har elanslutning.

I grundpriset för campingtomten ingår camping för max 6 personer samt en av nedanstående kombinationer:
· 1 st husvagn med förtält/vindskydd samt personbil
· 1 st husbil med förtält/vindskydd
· 1 st tält samt 1 bil

Vistas det fler personer, campingenheter eller fordon på campingen än vad som är angivet ovan skall detta meddelas i receptionen vid incheckning och separat avgift erläggas.

Tältbyn – Uppställda familjetält med el

Uppställda familjetält på Kneippbyns Camping med fyra bäddar, nära havet alldeles intill Kneippbyns Sommar- & Vattenland. Tillgång till kokmöjligheter, dusch och toalett i närliggande servicehus. Sovsäck och kudde medtages. Frukost ingår ej i dygnspriset.
Familjetält om cirka 15 kvm. Två sovalkover med två bra tältsängar i varje. Sovsäck och kudde medtages. Enklare husgeråd som porslin, glas och bestick samt kastruller och stekpanna finns. Kylbox med block. Lampa och värmefläkt. Egen uteplats med trädgårdsmöbler. Frukost ingår ej i dygnspriset, men kan köpas till mot tillägg.

Glamping Deluxe

Tälten är på ca 30 kvm och har 4 bäddar. Två sovalkover, en med en dubbelsäng samt en med en våningssäng. Pentry/kök med spishäll och mikrovågsugn. Kyl med frysfack, matbord och stolar. Allrum med öppen planlösning, möblerad matplats samt soffa och TV. Dusch/ WC i tältet.
Tältet är utrustat med AC och låsbart värdeskåp. Stor veranda, ca 10 kvm med trädgårdsmöbler. Lakan och handduk medtages. Husdjur och rökning ej tillåten.

Utcheckning från tälten sker senast kl 11.00 på avresedagen.

Viktig information

Campingplatsen är stängd med bom mellan 22-06, under den tiden är det endast tillåtet att lämna campingplatsen alternativt att checka in på någon av våra Quick Stop tomter, där du kan checka in efter klockan 22 och sedan stanna till klockan 09 på morgonen mot en reducerad avgift.

Vid incheckning erhåller alla campinggäster ett accesskort. Med kortet kommer du in genom våra bommar och du kan enkelt betala med kortet när du duschar eller vill tvätta. Kortet laddas med valfritt värde i receptionen eller i laddstation i servicehuset.

Campingplatsen är ansluten till SCR – Svensk Camping och ett giltigt Camping Key Europe kort krävs. Har du inget kort beställer du ett enklast här »

WiFi

Gratis Wi-Fi ingår alltid för våra boendegäster.

Parkering

Bilparkering ingår och ett parkeringskort erhålles vid incheckning.

El- och paraboluttag

El och paraboluttag ingår på samtliga platser med el. CEE216 kontakt-adapter till eluttaget krävs och tv-kabel (ca: 10m) medtages.

Under högsäsong ingår dessutom:

• Morgon- och kvällsbad i Lagunen

Husdjur

Det är okej att ha med sig husdjur på campingen.

Incheckning kl 15.00

Utcheckning senast kl. 15.00

Vill du se var boendet ligger? Ladda ner vår boendekarta » (PDF)

Campingplatsen är ansluten till SCR – Svensk Camping. Behöver du ett Camping Key Europe-kort? Beställ det här »

Boka boende online

1 rum i bokningen här nedan = En campingplats