Vänligen observera!

Under perioden 29 juni – 10 augusti hyrs vissa drömstugor endast ut veckovis
med bytesdag på lördagar. Övrig tid dygnsvis.

Drömstugan

Drömstugebyn är en privatägd semesterstugby (BRF) som ligger alldeles intill Kneippbyn Resort. Stugorna ägs av privatpersoner och Kneippbyn Resort hyr ut stugorna när ägaren inte vistas i stugan. Det finns tre varianter av stugor på mellan 30-45 kvm. Alla stugor har kök samt dusch och toalett samt TV. Alla stugor har egen veranda med möbler. Wi-Fi finns (Access mot avgift, löses i receptionen).
Rökning och husdjur är ej tillåtet. Drömstugebyn ligger alldeles ovanför Kneippbyns Camping och Kneippbyns Sommar- & Vattenland.

Boendealternativ

Drömstuga 30 kvm

2+2 bäddar, ett rum med kök, bäddbar soffa, bord. Köksbord med stolar, samt en familjevåningssäng (Bred underslaf (120 cm). Stugan är utrustad med luftkonditionering och ligger i bakre delen av Drömstugebyn.

Drömstuga med havsutsikt

45 kvm 4+2 bäddar, ett rum med kök, bäddbar soffa, bord. Köksbord med stolar, samt två sovrum, ett sovrum med en familjevåningssäng (Bred underslaf (120 cm), ett sovrum med en dubbelsäng (180 cm). Stugan är utrustad med luftkonditionering och ligger i främre delen av Drömstugebyn med utsikt över Kneippbyn Resort och havet.

Drömstuga 45 kvm

4+2 bäddar, ett rum med kök, bäddbar soffa, bord. Köksbord med stolar, samt två sovrum, ett sovrum med en familjevåningssäng (Bred underslaf (120 cm), ett sovrum med en dubbelsäng (180 cm). Stugan är utrustad med luftkonditionering och ligger i bakre delen av Drömstugebyn.

Incheckning kl 15.00

Utcheckning senast kl. 11:00 om du städar själv, kl. 10:00 om du bokat slut-/avresestäd.

STÄDNING KAN KÖPAS TILL

Städning sker vid avresa. Slut-/avresestäd kan köpas till mot tillägg senast 48 tim före avresa.

Kök

Alla Drömstugor är utrustade med kök eller pentry, komplett utrustade för självhushåll.

Parkering ingår

Bilparkering ingår och ett parkeringskort erhålles vid incheckning.

WiFi

Wi-Fi ingår i boendet

Rökning & husdjur

Rökning och husdjur är ej tillåtet.

Vill du se var boendet ligger? Ladda ner vår boendekarta » (PDF)

Boka boende online

Under perioden 24 maj – 25 augusti visas Drömstugorna under kategorin ”Semesterstugor” i vårt bokningssystem. Övrig tid under kategori ”Drömstugan”.

1 rum i bokningen här nedan = 1 Drömstuga