Semesterstugor

Stugor, lägenheter och villavagnar med självhushåll. Stugorna är på mellan 20 – 65 kvm. Alla stugor har pentry/kök samt dusch och toalett samt TV. Alla stugor har veranda med möbler.

Rökning ej tillåtet. De flesta stugor är belägna i stugbyn, andra på campingen tillsammans med lägenheter och villavagnar. Både stugbyn och campingen ligger alldeles intill Kneippbyns Sommar- & Vattenland.

Boendealternativ

Semesterstugor 20 kvm (husdjur välkomna)

4 bäddar, ett rum med pentry, köksbord och stolar samt två våningssängar. Stugan ligger i stugbyn. Det är ok med husdjur i stugorna.

Semesterstugor 25 kvm (husdjur välkomna)

4 bäddar, ett rum med pentry, soffa och bord samt en sovalkov (två våningssängar). Stugan ligger i stugbyn. Det är ok med husdjur i stugorna.

Semesterstugor 30 kvm (husdjur välkomna)

4 bäddar, ett rum med pentry, soffa och bord samt två sovalkover, en alkov med en dubbelsäng (140cm), en alkov med en våningssäng. Stugan ligger i stugbyn. Det är ok med husdjur i stugorna.

Semesterstugor 35 kvm (husdjur välkomna)

6 bäddar, ett rum med pentry, soffa och bord, köksbord med stolar, samt två sovalkover, en alkov med en två våningssängar, en alkov med en våningssäng. Stugan ligger i stugbyn. Det är ok med husdjur i stugorna.

Semesterstugor 40 kvm

6 bäddar, ett rum med kök, soffa och bord, köksbord med stolar, samt två sovrum, ett sovrum med två våningssängar, ett sovrum med en dubbelsäng (160 cm). Stugan är utrustad med luftkonditionering och ligger i stugbyn. Det är inte ok med husdjur i stugorna.

Semesterstugor 45 kvm

6 bäddar, ett rum med kök, soffa och bord, köksbord med stolar, samt två sovrum, ett sovrum med en familjevåningssäng (Bred underslaf (120 cm), ett sovrum med en dubbelsäng (180 cm) samt ett sovloft med två enkelsängar. Stugan är utrustad med luftkonditionering och ligger i stugbyn. Det är inte ok med husdjur i stugorna.

Semesterstuga 1, 65 kvm

6+2 bäddar, ett rum med kök, bäddbar soffa och bord, köksbord med stolar, samt sovrum med en dubbelsäng (180 cm) samt ett sovloft med två sovalkover, två enkelsängar i varje. (OBS brant trappa). Stugan är utrustad med luftkonditionering och ligger i stugbyn. Det är inte ok med husdjur i stugan.

Semesterstuga ÖJA 1, 55 kvm (husdjur välkomna)

4+2 bäddar, ett rum med kök, soffa och bord, köksbord med stolar, samt två sovrum, ett sovrum med en familjevåningssäng (Bred underslaf (120 cm) samt bäddbar fåtölj, ett sovrum med en dubbelsäng (180 cm). Stugan är utrustad med luftkonditionering och ligger alldeles ovanför vattenland på tomt som delas med annan stuga. Det är ok med husdjur i stugan.

Semesterstuga 33, 45 kvm

4 bäddar, ett rum med kök, soffa och bord, köksbord med stolar, samt två sovrum, ett sovrum med en familjevåningssäng (Bred underslaf (120 cm), ett sovrum med en dubbelsäng (180 cm). Stugan är utrustad med luftkonditionering och ligger i stugbyn. Det är inte ok med husdjur i stugan.

Semesterstuga ÖJA 3, 40 kvm

3+2 bäddar, ett rum med pentry, bäddbar soffa och bord samt ett sovrum med en våningssäng samt en enkelsäng. Stugan ligger alldeles ovanför vattenland och förmedlas åt privatvärd. Tomt delas med hyresvärden som bor bredvid. Det är inte ok med husdjur i stugan.

Semesterstuga Smöjen 32 kvm

Allrum med öppen planlösning, Modernt kök med alla faciliteter som spishäll, mikro med grillfunktion, Kyl/frys, diskmaskin. möblerad matplats samt soffa och TV. Stugan har två sovrum, ett rum med en dubbelsäng (160 cm) samt ett rum med en våningssäng (under 140 cm, över 80 cm). Stugan är utrustad med AC. Stor veranda med markis mot havet, utrustad med trädgårdsmöbler. Det är inte ok med husdjur i stugan.

Semesterstuga Smöjen HDKP 32 kvm

Tillgänglighetsanpassad stuga. Allrum med öppen planlösning, Modernt kök med alla faciliteter som spishäll, mikro med grillfunktion, Kyl/frys, diskmaskin. Möblerad matplats samt soffa och TV. Stugan har två sovrum, ett med en enkelsäng (90 cm) samt ett rum med en dubbelsäng small (140 cm). Möjlighet till extrabädd soffa i allrum (80 cm). Stugan är utrustad med AC. Stor veranda med markis mot havet, utrustad med trädgårdsmöbler. Det är inte ok med husdjur i stugan.

Lägenheter med havsutsikt 50 kvm

Lägenheter med 6 bäddar, ett rum med kök, soffa och bord, köksbord med stolar, samt två sovrum, ett sovrum med en dubbelsäng (180 cm), ett sovrum med två våningssängar. Lägenheten ligger på campingen. Det är inte ok med husdjur i lägenheten. Det finns 12 lägenheter, 6 belägna i markplan med uteplats och 6 belägna på våning 1 med balkong. Samtliga med havsutsikt.

Villavagn 30 kvm med havsutsikt

4 bäddar, ett rum med kök, soffa och bord, köksbord med stolar, samt två sovrum, ett sovrum med en dubbelsäng (160 cm), ett sovrum med två enkelsängar. Villavagnen är utrustad med luftkonditionering och ligger på campingen med havsutsikt. Det är inte ok med husdjur i villavagnen.

Villavagn 30 kvm HDKP 4+1 bäddar

Tillgänglighetsanpassad Villavagn. Ett rum med kök, bäddbar soffa och bord, köksbord med stolar, samt två sovrum, ett sovrum med en dubbelsäng (160 cm), en sovalkov med två enkelsäng. Villavagnen är utrustad ramp, har inga trösklar och tillgänglighetsanpassad toalett. Villavagnen är utrustad med luftkonditionering och ligger på campingen nära havet. Det är inte ok med husdjur i villavagnen.

Villavagn 40 kvm med havsutsikt

OBS! Dessa Villavagnar var tidigare placerade alldeles vid havet men flyttas till sommaren 2020 och placeras nu bredvid och nedanför Kneippbyns Lägenheter, ca 50-100m från havet med havsutsikt.

Villavagn Självhushåll på ca 40 kvm med 4 bäddar. Panoramafönster och uteplats med utsikt mot havet. Belägen i naturskönt område nära havet alldeles intill Kneippbyns Sommar- & Vattenland. Två sovrum med 4 bäddar, det ena med en dubbelsäng, det andra med två enkelsängar. Allrum med soffa, bord samt 2 fåtöljer och TV. Fullt utrustad köksdel med spis, ugn, kylskåp, frys, kaffebryggare, microvågsugn samt köksutrustning. Dusch och WC. Air Condition. Altan mot havet med utemöbler. Wi-fi finns och ingår i stugpriset. Lakan och handduk medtages. Rökning och husdjur ej tillåtet.

Villavagn 40 kvm 6 bäddar

Ett rum med kök, soffa och bord, köksbord med stolar, samt två sovrum, ett sovrum med en dubbelsäng (160 cm), två sovalkover med två enkelsängar i varje. Villavagnen är utrustad med luftkonditionering och ligger på campingen nära havet. Det är inte ok med husdjur i villavagnen.

Tältbyn – Uppställda familjetält med el

Uppställda familjetält på Kneippbyns Camping med fyra bäddar. Tillgång till kokmöjligheter, dusch och toalett i närliggande servicehus. Sovsäck och kudde medtages. Tältbyn är belägen nära havet alldeles intill Kneippbyns Sommar- & Vattenland.
Familjetält om cirka 15 kvm. Två sovalkover med två bra tältsängar i varje. Enklare husgeråd som porslin, glas och bestick samt kastruller och stekpanna finns. Kylbox med block. Lampa och värmefläkt. Egen uteplats med trädgårdsmöbler.

Glamping Deluxe

Uppställda Safaritält med hög stugstandard. Tälten är på ca 30 kvm och har 4 bäddar. Två sovalkover, en med en dubbelsäng samt en med en våningssäng. Pentry/kök med spishäll och mikrovågsugn. Kyl med frysfack, matbord och stolar. Allrum med öppen planlösning, möblerad matplats samt soffa och TV. Dusch/ WC i tältet. Läs mer ›

WiFi

Gratis Wi-Fi ingår alltid för våra boendegäster.

Parkering

Bilparkering ingår och ett parkeringskort erhålles vid incheckning.

Under högsäsong ingår dessutom:

• Morgon- och kvällsbad i Lagunen

Incheckning kl 15.00

Utcheckning senast kl. 11:00 om du städar själv, kl. 10:00 om du bokat slut-/avresestäd.

Dusch & WC

Alla stugor har dusch & WC.

Kök

Alla semesterstugor är utrustade med kök eller pentry, komplett utrustade för självhushåll.

Ta med lakan och handduk

Lakan/handduk kan köpas på plats för 195 kr/set

Städning kan köpas till

Städning sker vid avresa. Slut-/avresestäd kan köpas till mot tillägg senast 48 tim före avresa.

Vill du se var boendet ligger? Ladda ner vår boendekarta » (PDF)

Boka boende online

Under perioden 29 juni – 10 augusti hyrs vissa semesterstugor endast ut veckovis med bytesdag på lördagar. Övrig tid dygnsvis.

1 rum i bokningen här nedan = En stuga