Våra matställen

På Kneippbyn Resort finns sex olika matställen med varierande utbud för att passa liten som stor – dag som kväll. Flera av våra serveringar når ni utifrån medan andra ligger inbäddade i parkerna. Läs om våra olika matställen här nedanför och se vilken som blir din favorit! Observera att öppettiderna varierar under säsongen!

SommarHaket – Mat-Pizza-Bar

I hjärtat av Kneippbyn, mellan Sommar- och Vattenland, ligger SommarHaket med servering både utifrån och inifrån Vattenland. Här serveras enklare lunch i form av tacos, pizzaslice, sallader, pannkakor mm. För de fikasugna finns även kaffe, mjukglass, pinnglass och fika.

Kvällstid sadlar SommarHaket om till Kneippbyns egna kvarterskrog. Då serveras en a la cartemeny med klassiska rätter samt pizza direkt från köket som går att avnjuta på terrassen eller som kan tas med hem till familjen. Ni är varmt välkomna utan att boka bord. För att beställa avhämtning, ring 0498-25 10 70.

Öppettider SommarHaket:
Juni öppet alla dagar kl 11.00-19.30

Juli öppet alla dagar från kl 10.00. Köket stänger 22.00.


Solsidan a la carte

Med anledning av Covid-19 så kommer Solsidan hålla stängt sommaren 2020. Istället har vi utökat menyn på SommarHaket och välkomnar våra gäster dit. På SommarHaket finns möjlighet att äta på plats eller beställa takeaway – vi tar inga bordsbokningar.

Öppettider Solsidan:
Stängt säsongen 2020 pga Covid-19.

Restaurang Rotundan – frukost och lunch

Här serveras vår frukostbuffé för dig som bokat boende med frukost. Det går även att köpa till buffé på plats. Rotundan är bokningsbar för fester, grupper och konferenser under hela året.

Öppettider frukost:
Juni 07.30-10.00
Juli 07.00-10.00

Boston Diner

Välkommen till vårt amerikanska gatukök Boston Diner som ligger placerat centralt på anläggningen, alldeles bredvid Äventyrsgolfen å ena sidan och Villa Villekulla å andra sidan. Här serveras hamburgare som kan tas med eller ätas på uteserveringen eller inne med musik från vår juke box i högtalarna.

Öppettider Boston Diner:
6 juli till 2 augusti öppet dagligen 12.00-15.00

The Shark Glass- och Slushbar

Inne på Vattenland mellan piratskepp och pooler byggde vi 2018 en ny glassbar. Här kan du köpa glass och milkshake i alla dess former. Eller varför inte svalka dig med slush som kan blandas i olika kombinationer i vår tre meter långa slushbar? Öppettiderna varierar efter säsong och väder.

Öppettider The Shark Glass- och slushbar:
Juli 12.00-17.00 vid fint väder

Sunny Surf Foodruck

Kom och slappna av i vårt nya poolområde Lagunen med tillhörande Foodtruck. Här kan du köpa sallader, pommes, vårrullar mm samt svalkande drycker både för vuxna och barn. Semesterfeelingen kan inte bli bättre än att få ligga och njuta under ett parasoll med ett glas i handen.

Öppettider Sunny Surf Foodruck:
Juli 11.00-17.00 vid fint väder

Café Borgen

Mitt på Sommarland, nedanför Båtsjön, ligger Café Borgen vår egen glassborg. Här serveras mjukglass och kulglass, godis och fika. Sitt i skuggan under ett träd i eller inne i vårt fina växthus. Café Borgens öppettider varierar efter säsong och väder.

Öppettider Café Borgen:
6 juli till 2 augusti 12.00-16.00

Kiosker

Intill Villa Villekulla ligger teaterkiosken där våra gäster är välkomna att köpa sockervadd, popcorn, godis, chips, kaffe, läsk, skojiga klubbor mm.

Öppettider Teaterkiosken:
Juli 11.00-17.00

Aktuellt på Kneippbyn

VIP förmåner – När du bor på Kneippbyn Resort i sommar

Boendegäster på Kneippbyn Resort kommer i sommar få VIP-entré till båda parkområdena. Du som köper entré till Sommarland får en extra VIP-timme mellan kl 10-11 och på Vattenland öppnar vi hela området med vattenrutschbanor efter parkens ordinarie stängning.

Kom och träna med oss!

Kneippbyn erbjuder cirkel träning gratis för alla boendegäster och personal med start nu på torsdagen den 9/7 kl 08:30. Passen är ca 45 minuter långa och det är Maria Thalén som håller i träningspassen.
Foto: Dennis Pettersson/arkiv

Kneippbyns vd om beskedet: "Förändrar ingenting"

- Det här beskedet förändrar ingenting för vår del. Vi har en annan produkt än till exempel Liseberg och de större tivoliparkerna. De har stora attraktioner som lyder under allmän sammankomst, säger Kneippbyns vd Bobbo Werkelin.