Våra matställen

På Kneippbyn Resort finns sex olika matställen med varierande utbud för att passa liten som stor – dag som kväll. Flera av våra serveringar når ni utifrån medan andra ligger inbäddade i parkerna. Läs om våra olika matställen här nedanför och se vilken som blir din favorit! Observera att öppettiderna varierar under säsongen!

SommarHaket – Mat-Pizza-Bar

I hjärtat av Kneippbyn, mellan Sommar- och Vattenland, ligger SommarHaket med servering både utifrån och inifrån Vattenland. Här serveras enklare lunch i form av tacos, pizzaslice, sallader, pannkakor mm. För de fikasugna finns även kaffe, mjukglass, pinnglass och fika.

Kvällstid sadlar SommarHaket om till Kneippbyns egna kvarterskrog. Då serveras en a la cartemeny med klassiska rätter samt pizza direkt från köket som går att avnjuta på terrassen eller som kan tas med hem till familjen. Ni är varmt välkomna utan att boka bord.

Öppettider SommarHaket:
Stängt. Välkommen tillbaka sommaren 2021!

Solsidan a la carte

Välkomna till Gotlands mest storslagna utsikt! Solsidan är Kneippbyns a la carte restaurang som med tillhörande lekplats och havet som kuliss kan göra sommarkvällen perfekt för liten som stor. På vår 200 kvm stora terrass serveras allt ifrån rökta räkor till fisk eller biff. Barnen har sin egen buffé med favoriter som köttbullar och pannkakor vilka kan varvas med lek och bus på delar av vårt sommarland. För de lite frusna finns värmelampor och filtar, allt för att kunna sitta ute och betrakta solnedgången till ljudet av vågornas brus.

Öppettider Solsidan:
Stängt. Välkommen tillbaka sommaren 2021!

Restaurang Rotundan – frukost och lunch

Här serveras vår frukostbuffé för dig som bokat boende med frukost. Det går även att köpa till buffé på plats. Rotundan är bokningsbar för fester, grupper och konferenser under hela året.

Öppettider:
Stängt. Välkommen tillbaka sommaren 2021!

Boston Diner

Välkommen till vårt amerikanska gatukök Boston Diner som ligger placerat centralt på anläggningen, alldeles bredvid Äventyrsgolfen å ena sidan och Villa Villekulla å andra sidan. Här serveras hamburgare som kan tas med eller ätas på uteserveringen eller inne med musik från vår juke box i högtalarna.

Öppettider Boston Diner:
Stängt. Välkommen tillbaka sommaren 2021!

The Shark Glass- och Slushbar

Inne på Vattenland mellan piratskepp och pooler byggde vi 2018 en ny glassbar. Här kan du köpa glass och milkshake i alla dess former. Eller varför inte svalka dig med slush som kan blandas i olika kombinationer i vår tre meter långa slushbar? Öppettiderna varierar efter säsong och väder.

Öppettider The Shark Glass- och slushbar:
Stängt. Välkommen tillbaka sommaren 2021!

Sunny Surf Foodruck

Kom och slappna av i vårt nya poolområde Lagunen med tillhörande Foodtruck. Här kan du köpa sallader, pommes, vårrullar mm samt svalkande drycker både för vuxna och barn. Semesterfeelingen kan inte bli bättre än att få ligga och njuta under ett parasoll med ett glas i handen.

Öppettider Sunny Surf Foodruck:
Stängt. Välkommen tillbaka sommaren 2021!

Café Borgen

Mitt på Sommarland, nedanför Båtsjön, ligger Café Borgen vår egen glassborg. Här serveras mjukglass och kulglass, godis och fika. Sitt i skuggan under ett träd i eller inne i vårt fina växthus. Café Borgens öppettider varierar efter säsong och väder.

Öppettider Café Borgen:
Stängt. Välkommen tillbaka sommaren 2021!

Kiosker

Intill Villa Villekulla ligger teaterkiosken där våra gäster är välkomna att köpa sockervadd, popcorn, godis, chips, kaffe, läsk, skojiga klubbor mm.

Öppettider Teaterkiosken:
Stängt. Välkommen tillbaka sommaren 2021!

Aktuellt på Kneippbyn

Öppningen flyttas till 18 juni

På grund av rådande restriktioner med anledning av Covid-19 har vi i dagarna beslutat att flytta öppningen av Kneippbyn Sommar- och Vattenland sommaren 2021, till den 18 juni. Nöjesparkerna är sedan öppna till den 29 augusti.

Nytt spännande samarbete på Kneippbyn Resort

Kneippbyn satsar i krisen och kan nu stolt presentera gotlänningen Egil Grönberg, som i januari 2021 tillträder som konceptansvarig för Kneippbyns restauranger.

Nu är färjebokningen öppen för sommaren 2021

Destination Gotland har öppnat färjebokningen för sommaren 2021 så nu kan du söka och boka semesterresan till Gotland.