Info och öppettider med anledning av Corona-viruset

(uppdaterad 2020-05-27)

Öppningen av nöjesparkerna Kneippbyns Sommar- och Vattenland flyttas till den 26 juni.

Det rådande förbudet mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för fler än 50 personer och rekommendationen att inte resa inrikes påverkar i högsta grad Kneippbyns verksamhet. Vi har redan tvingats att ställa in flera bokade event, konferenser och sportarrangemang (april-maj).

Då det i dagsläget inte finns någon tidsangivelse för när förbudet och rekommendationerna kan komma att ändras/hävas och vi har många kunder som påverkas av när nöjesparkerna kommer att öppna, har vi idag taget beslutet att skjuta fram premiären för Sommar- och Vattenland som var tänkt den 21 maj till den 26 juni 2020.

Kneippbyn Resort smygöppnar den 12 juni
Från den 12 juni öppnar Kneippbyns Camping och stugby. Vi erbjuder boende i moderna semesterstugor, villavagnar och lägenheter samt camping, dock med begränsad service- och faciliteter av hänsyn till Corona-viruset.

I samband med detta kommer även en kombinerad Butik/Reception, Äventyrsgolf, Restaurang Sommarhaket, samt Kneippbyns Sportcenter med utegym, tennis och padelbanor vara öppna.

Vi räknar även med att kunna erbjuda en omsorgsfull variant så här i Corona-tider med aktiviteter från Sommarland tillsammans med Villa Villekulla och några vattenrutschbanor tillsammans med stora poolen Badlagunen.

Vi avvaktar i nuläget myndigheternas beslut den 3/6 innan vi tar beslut under vilka former vi kan ta emot besökare på bästa sätt.

Håll utkik på hemsidan som uppdateras kontinuerligt vad som kommer att gälla.

Vad gäller om du bokat en vistelse med ankomst innan den 25 juni eller köpt säsongskort till Sommar- och Vattenland sommaren 2020?

Just nu tittar vår bokningssupport på hur beslutet kommer påverka de gäster som redan har befintliga bokningar med entré till Sommar- och Vattenland och samtliga berörda kommer kontaktas med aktuell information och vilka möjligheter som finns att nyttja och/eller ändra/avboka sin bokning.

Vad gäller semesterresor till Kneippbyn och Gotland i sommar (26 juni- 23 aug)?

Då det ännu är en tid kvar till högsommaren så avvaktar vi fortsatta besked från regering och myndigheter och hoppas att rekommendationer kan ändras, restriktioner lättas eller att det på annat sätt kommer riktlinjer som gör att vi kan semestra på Kneippbyn och Gotland (inrikes).

I dagsläget är det ännu mycket som är oklart. Undrar du över något, tveka inte att kontakta oss. Vår hemsida www.kneippbyn.se är alltid uppdaterad. Så fort situationen förändras är det här du hittar den senaste informationen. Bokningssupporten är öppen på telefon 0498-296150, mån- fre mellan kl. 09-12.

Det går också bra att skicka din fråga till oss på e-post info@kneippbyn.se så svarar vi så fort vi har möjlighet.

Välkommen!