Fest & Bröllop

Välkomna att lägga din fest eller ert bröllop hos oss! Vi har olika typer av lokaler i olika storlekar som går att få precis som du vill ha det.

Restaurang Rotundan
Den perfekta lokalen som tar upp till 220 personer i sittande middag. Lokalen ligger med oslagbar utsikt ut över östersjön.

Festvåningen utsikten
Denna lokal med utsikt över Östersjön har både eget kök och bastu. Här går det att tillaga maten på egen hand eller med lite assistans av en kock, självklart så blir det bastu innan middagen. Lokalen tar upp till 25 personer.

Havsterassen
En terrass som ligger precis intill havet nere på vår strand. Denna plats passar perfekt för det mindre sällskapet, upp till 40 personer. Det passar både en grillkväll, bröllop eller fest till ljudet av vågorna som slår mot strandkanten.
Platsen ligger utomhus, men vädersäkring ingår alltid.

Kontakta bokningen på tel 0707-90 14 10 eller via e-post my@kneippbyn.se.

Aktuellt på Kneippbyn

Magnus Uggla kommer till Kneippyn Resort Visby

Magnus Uggla kräver knappast någon större presentation efter en fantastisk karriär som sträcker sig över 40 år och med en låtskatt fylld av odödliga hits.

Välkommen till Rally Gotland 2020!

Välkommen till Gotland och en härlig tävlingshelg i slutet av april när våren är här och värmen på väg tillbaka. Tävlingen startar på fredagskvällen den 24 april med två sträckor och fortsätter på lördagen med fem sträckor under dagen.

Lelleträffen är tillbaka!

Efter en paus på fyra år är Lelleträffen tillbaka, vi minns många härliga minnen från Lelleträffens bästa MC-fester. Lelleträffen har sitt träffområde på Kneippbyn Resort Visby som ligger vid kusten alldeles söder om Visby.