Fest & Bröllop

Välkomna att lägga din fest eller ert bröllop hos oss! Vi har olika typer av lokaler i olika storlekar som går att få precis som du vill ha det.

Restaurang Rotundan
Den perfekta lokalen som tar upp till 220 personer i sittande middag. Lokalen ligger med oslagbar utsikt ut över östersjön.

Festvåningen utsikten
Denna lokal med utsikt över Östersjön har både eget kök och bastu. Här går det att tillaga maten på egen hand eller med lite assistans av en kock, självklart så blir det bastu innan middagen. Lokalen tar upp till 25 personer.

Havsterassen
En terrass som ligger precis intill havet nere på vår strand. Denna plats passar perfekt för det mindre sällskapet, upp till 40 personer. Det passar både en grillkväll, bröllop eller fest till ljudet av vågorna som slår mot strandkanten.
Platsen ligger utomhus, men vädersäkring ingår alltid.

Kontakta bokningen på tel 0707-90 14 10 eller via e-post my@kneippbyn.se.

Aktuellt på Kneippbyn

Superdeal på boende

Vi bjuder på entrén till Kneippbyns Sommar- och Vattenland under din vistelse, 21/5-21/6 samt 16/8-23/8 när du bor mer än två övernattningar på vår femstjärniga camping eller annat boende; Bed-/Breakfast, Hotell eller Semesterstuga under för- och eftersommaren.

Sommaren som kommer

I sommar satsar vi på flera nya attraktioner på Sommarlandet. Vi presenterar "Lilla Storm", en omtumlande, snurrande båtresa på havets vågtoppar, en ny attraktion som de lite yngre äventyrslystna barnen kommer att älska. ”Pirattornet” är en annan ny attraktion, en hisnande upplevelse för hela familjen.

Lelleträffen är tillbaka 2020

Äntligen är Lelleträffen tillbaka igen! Lelleträffen pågår torsdag-lördag, 27-30 augusti 2020 och programmet är fullspäckat. Förutom skön och oförglömlig MC-åkning på Gotlands fina vägar bjuder vi som vanligt på massor av galna aktiviteter och tävlingar.