Fest & Bröllop

Välkomna att lägga din fest eller ert bröllop hos oss! Vi har olika typer av lokaler i olika storlekar som går att få precis som du vill ha det.

Restaurang Rotundan
Den perfekta lokalen som tar upp till 220 personer i sittande middag. Lokalen ligger med oslagbar utsikt ut över östersjön.

Festvåningen utsikten
Denna lokal med utsikt över Östersjön har både eget kök och bastu. Här går det att tillaga maten på egen hand eller med lite assistans av en kock, självklart så blir det bastu innan middagen. Lokalen tar upp till 25 personer.

Havsterassen
En terrass som ligger precis intill havet nere på vår strand. Denna plats passar perfekt för det mindre sällskapet, upp till 40 personer. Det passar både en grillkväll, bröllop eller fest till ljudet av vågorna som slår mot strandkanten.
Platsen ligger utomhus, men vädersäkring ingår alltid.

Kontakta bokningen på tel 0707-90 14 10 eller via e-post my@kneippbyn.se.

Aktuellt på Kneippbyn

Tack för en härlig sommar

/
Vilken härlig sommar vi haft på Kneippbyn! Fint väder med mycket sol, roliga upplevelser på sommarland, sköna åk och dopp på vattenland, god mat, Krogshow, Pippi-teater, sångstund, glass, äventyr och en massa andra roligheter!

Välkommen till Kallenbergs Villa

I gamla huvudbyggnaden på Kneippbyn öppnar i mitten på juli Kneippbyns nya hotell. Hotellet har 9 moderna rum med mycket bra konferensmöjligheter och nära till Kneippbyns Restauranger.

Padel- och Tennis på Kneippbyn

Välkommen till vårt sportcenter! På området finns padelbanor (konstgräs), tennisbana (hard court), pingisbord, volleybollplan samt ett utomhusgym. Från området går det också fantastiska stigar längs med havet, antingen norrut in mot Visby i naturreservatet ”Hällarna” eller söderut ut mot Högklint med dess spektakulära vyer.