Nytt spännande samarbete på Kneippbyn Resort

Kneippbyn satsar i krisen och kan nu stolt presentera gotlänningen Egil Grönberg, som i januari 2021 tillträder som konceptansvarig för Kneippbyns restauranger.

-Egil är ett välkänt namn i restaurangbranschen och kommer tillföra både god mat men även nytänk och kunskap när det gäller matutbud och konceptualisering kring våra restauranger. Vi har sett en tydlig förändring i våra gästers önskemål, framför allt de senaste somrarna, det man efterfrågar är lokala råvaror och hög kvalitet på maten. Här är Egils kompetens och erfarenhet som klippt och skuren för en sådan utveckling, säger Bobbo Werkelin, VD på Kneippbyn Resort.

Egil har de senaste åren drivit catering- och eventföretaget Egils kök, med verksamhet både på Gotland och fastlandet. Bland mycket annat har Egils kök levererat mat till flera av Sveriges största tv-produktioner, som Idol, Så mycket bättre och Talang. Egil har även själv synts i rutan i bla Wahlgrens värld, Pluras jul och TV4-programmet Vardagspuls. Dessutom har Egil en gedigen bakgrund med mer än femton år på olika restauranger i Sverige.

-Kneippbyn är väldigt glada över att ha hittat en lokal aktör att samarbeta med då vi verkligen vill göra ett omtag och sätta nya matkoncept på våra restauranger som t ex Boston Diner, vår Food-truck och Restaurang Haket. Den största förändringen blir ändå att den populära À la carte restaurangen Solsidan tackar för sig och byter skepnad. I sommar slår Egils kök upp portarna till ett nytt modernare restaurang-koncept med Visbys bästa havsutsikt, som beräknas öppna i mitten på juni 2021.

-Nu satsar vi med full energi mot sommaren, säger Bobbo Werkelin – och passar på att hälsa både nya och gamla gäster välkomna till Kneippbyns Restauranger.

Bobbo Werkelin
VD, Kneippbyn Resort Visby
bobbo@kneippbyn.se
070-7666462

Egil Grönberg
Konceptansvarig Kneippbyns Restauranger
egil@kneippbyn.se
0705-838135