Lediga jobb på Busklubben

Busklubben är Kneippbyn Resorts boendegästers barnklubb där vi har aktiviteter för barn mellan 4-12 år. Givetvis har vi vår egen maskot också; det är Vibbe och han är en busig och glad apa.

Att arbeta som aktivitsledare är varierande under säsongens gång. I maj är det främst skolklasser som Du har olika aktiviteter och mångkamp med samt arbetar som attraktionsvärd på Sommarland. Under högsäsongen är det främst aktiviteter i Busklubben för barn mellan 4-7 år och 8-12 år.

Utöver aktiviteter såsom midsommarfirande, skattjakt, äventyr, sport m.m. ingår det bl.a social marknadsföring om Busklubben tillsammans med (och i) Kneippbyns maskot Vibbe.

Arbetstiderna är varierande, främst dag och kväll enligt schema som rullar under veckans alla dagar. Tillträde till tjänsterna sker antingen i maj eller i juni fram till mitten/slutet av augusti.

Vi söker dig som är: 

  • Fyllda 18 år
  • Tycker det är kul att jobba med barn
  • Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande dagar
  • Flexibel, ansvarfull och lösningsorienterad
  • Tala svenska och är trygg i att prata engelska med gäster och medarbetare.

Tidigare erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Sök jobbet:

Aktivitetsledare

Om rekryteringen

Rekryteringen kommer att ske successivt under perioden januari-februari. Ansökning sker här på vår hemsida. Du är även välkommen till vår informationsträff den 9 februari 2020 kl. 13:00 på Kneippbyn, där du får veta mer om oss och våra tjänster.