Lediga jobb i våra butiker

Magasinet och Badshopen är Kneippbyns två butiker. I Magasinet som ligger i anslutning till Sommarland säljs Pippikläder i mängder samt entréer, kläder, godis, glass och läsk. Det är också i Magasinet som gästerna hyr golfklubbor till vår populära Äventyrsgolfbana. Man kan också säga att Magasinet fungerar som ett informationscenter då det ligger centralt på Kneippbyn och många gäster passerar där.

Badshopen fungerar som entré till vattenland, så vid öppning ringlar sig kön lång och då är det försäljning av entré som gäller. Utöver detta så säljs även bra och ha saker till en lyckad dag på vattenland som badkläder, badbollar, simglasögon mm.

Magasinet har öppet kl. 09:00-22:00 under högsäsong och badshopen kl. 10:00-18:00.

I tjänsten ingår det att bemöta våra gäster, bemanna kassa, upplockning och påfyllning av varor samt hålla rent och fint i hyllorna. Tjänsten är en säsongsanställning med tillträde i maj eller i juni. Kneippbyn Resort är öppet alla dagar 20 maj – 23 augusti.

Tjänsten är en säsongsanställning från maj/juni till mitten/slutet av augusti. Tjänsten har varierande arbetstider och innefattar ca 30 timmar i veckan.

Vi söker dig som är:

  • Fyllda 18 år
  • Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande dagar
  • Flexibel, ansvarfull och lösningsorienterad
  • Tala svenska och är trygg i att prata engelska med gäster och medarbetare.

Tidigare erfarenhet av att jobba i butik är meriterande.

Sök jobbet:

Butikspersonal

Om rekryteringen

Rekryteringen kommer att ske successivt under perioden januari-februari. Ansökning sker här på vår hemsida. Du är även välkommen till vår informationsträff den 9 februari 2020 kl. 13:00 på Kneippbyn, där du får veta mer om oss och våra tjänster.