Lediga jobb inom reception och bokning

Receptionen har öppet 07.00-23.00 hit kommer gäster främst för att checka in till vårt boende och camping. Förutom in- och utcheckning så funkar receptionen som ett servicecenter dit våra gäster kommer när de behöver hjälp med något, vill ha info eller tips på aktiviteter för en lyckad semester på Gotland och på Kneippbyn Resort.

När färjorna kommer in till Visby hamn ringlar sig kön av bilar efter en stund upp längst hela Kneippbynbacken och du blir den första personen som våra gäster möter när de kommer till oss.

I din roll som bokningsagent hjälper du våra kunder med att boka boende, komplettera resepaket samt support gällande Kneippbyns alla aktiviteter och

Tjänsten är en säsongsanställning från maj/juni till mitten/slutet av augusti. Tjänsten har varierande arbetstider och innefattar ca 36 timmar i veckan.

Vi söker dig som är:

  • Fyllda 18 år
  • Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande dagar
  • Flexibel, ansvarfull och lösningsorienterad
  • Tala svenska och är trygg i att prata engelska med gäster och medarbetare.

Tidigare erfarenhet av att jobba i reception och i bokningssystem är meriterande.

Sök jobbet:

Bokningsagent

Om rekryteringen

Rekryteringen kommer att ske successivt under perioden januari-februari. Ansökning sker här på vår hemsida. Du är även välkommen till vår informationsträff den 9 februari 2020 kl. 13:00 på Kneippbyn, där du får veta mer om oss och våra tjänster.