Lediga jobb i Restaurang & Kök

Vi har ett flertal restauranger på Kneippbyn, allt ifrån en a la carte restaurang och bar, till frukostservering, hamburgare restaurang och pizzeria. Till dessa restauranger söker vi både kockar, serveringspersonal, bartenders och köksbiträden. Läs mer om respektive tjänst nedan.

Läs mer om respektive tjänst:

Jobba som Kock

På Kneippbyn har vi tre olika kök med olika koncept och menyer. Vi söker erfarna a la carte kockar, buffékockar och pizzabagare samt köksbiträden som precis börjat sin karriär inom köket.

A la carte kockar söker vi till vår restaurang Solsidan som har öppet kvällstid som med havet som kuliss kan göra sommarkvällen fantastisk. På vår 200 kvm stora terrass serveras allt ifrån rökta räkor till fisk eller biff.

I restaurang Rotundan söker vi buffékockar och köksbiträden. Här serveras frukostbuffé och lunchbuffé dagligen med i snitt 400gäster om dagen. Tre kvällar i veckan serverar vi även en somrig buffé till våra gäster som besöker våg krogshow med mat och underhållning.

Kockar och pizzabagare söker vi till köket på restaurang SommarHaket. Här serveras dagtid nachobuffé, sallader och pannkakor. På kvällen sadlar vi om till Kneippbyns egna kvarterskrog med pizza, pastarätter och sallader på menyn.

Arbetstiderna är varierande i de olika köken. De flesta tjänster sträcker sig från juni till augusti och ett fåtal tillsätts i maj.

Vi söker dig som är:

 • Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande dagar
 • Flexibel, ansvarfull och lösningsorienterad
 • Talar svenska och/eller engelska

Jobba på Solsidan A la Carte och Bar

Vi söker härliga medarbetare till Solsidan, vår a la Carte-restaurang

Solsidan är Kneippbyns enda a la carte restaurang. Med en 200 kvm stor terass med utsikt över havet där solen går ner så är det svårt att inte le när man jobbar.

Här serveras allt ifrån rökta räkor till fisk eller biff. Vi har också delar av sommarlandet öppet kvällstid vilket ger dem med spring i benen möjlighet att springa iväg och leka medan föräldrarna njuter av mat och dryck i solnedgången. Solsidan har under högsäsong öppet från kl18 tills gästerna gått hem.

Dina pass kommer vara varierande, du kommer börja någon gång efter kl15 och sluta mellan kl22-02. Vissa pass kommer du också få servera på vår krogshow. Perioden är från veckan innan midsommar till mitten på augusti.

Vi söker dig som är:

 • Fyllda 20 år
 • Har erfarenhet av jobba a la Carte
 • Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande dagar
 • Flexibel, ansvarfull och lösningsorienterad
 • Tala svenska och är trygg i att prata engelska med gäster och medarbetare.

Jobba på Boston Diner hamburgarerestaurang

Vi söker härliga medarbetare på Boston Diner

Välkommen till vårt amerikanska gatukök Boston Diner som ligger centralt på anläggningen alldeles bredvid Äventyrsgolfen och Villa Villekulla. Här hittar alla sina favoriter bland hamburgare och milkshake som kan tas med eller ätas på uteserveringen eller inne med musik från vår juke box i högtalarna.

Som restaurangmedarbetare på Boston Diner varierar dina arbetsuppgifter från att bemanna kassa till att bereda maten. Det ingår även att plocka disk, diska, städa matsal och uteservering samt att vara behjälplig dina kollegor på Kneippbyn. Vissa dagar kommer du också jobba på tillhörande foodtruck inne vid badlagunen.

Arbetstiderna är varierande och både vardagar och helger. Tjänsten sträcker sig från mitten av juni till mitten/slutet av augusti.

Vi söker dig som:

 • är 18 år fyllda
 • har tidigare erfarenhet av gatukök
 • Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande dagar
 • Flexibel, ansvarfull och lösningsorienterad
 • Tala svenska och är trygg i att prata engelska med gäster och medarbetare.

Jobba på restaurang SommarHaket

Vi söker härliga medarbetare till SommarHaket

Välkommen till SommarHaket i hjärtat av Kneippbyn som har servering både utifrån och inifrån vårt Vattenland.

Här serveras lunch i form av taco- och panpizzabuffé, sallader, pannkakor mm kompletterat med kaffe, glass och fika.

Från kl16 infinner sig sommarkvällsfeelingen och SommarHaket sadlar om till Kneippbyns egna kvarterskrog. Då serveras rätter direkt från köket och även pizza som går att avnjuta på terrassen eller som kan tas med hem till familjen. Under högsäsong har SommarHaket öppet kl10:00-22:00.

Du som står i kassan kommer att ta beställningar av gästen samt fixa mjukglass, fika och lägga upp pannkakor. Du kommer också göra övriga sysslor som att plocka disk, hålla rent och snyggt, öppna och stänga mm. Vissa dagar kommer du också jobba på tillhörande foodtruck inne vid badlagunen.

Arbetstiderna varierar mellan öppningspass från kl9 till stängningspass då man slutar kl23. Vissa pass är även mitt på dagen. Vissa dagar kommer du också jobba på tillhörande foodtruck inne vid badlagunen. Tjänsten sträcker sig från mitten av juni till mitten/slutet av augusti.

Vi söker dig som är:

 • Fyllda 20 år
 • Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande dagar
 • Flexibel, ansvarfull och lösningsorienterad
 • Tala svenska och är trygg i att prata engelska med gäster och medarbetare

Sök jobben:

Restaurang Solsidan

Restaurang SommarHaket

Restaurang Boston Diner

Om rekryteringen

Rekryteringen kommer att ske successivt under perioden januari-februari. Ansökning sker här på vår hemsida. Du är även välkommen till vår informationsträff den 9 februari 2020 kl. 13:00 på Kneippbyn, där du får veta mer om oss och våra tjänster.