Lediga jobb på Sommarland

Att jobba som attraktionsvärd innebär att du är en del av gästernas upplevelse under vistelsen hos oss på Kneippbyn. Dina arbetsdagar på Sommarland innebär att du bemannar och bevakar våra åkattraktioner, bl.a. GoCart, Radiobilar, Tiger Ride, Elbåtar m.m. Dessa attraktioner kräver att man är 18 år fyllda.

Övriga attraktioner är det 16årsgräns och till de tjänsterna rekryterar vi via vår Rekryterings/Informationsdag den 9 februari kl 13.00 här på Kneippbyn Resort i Visby.

Sommarland har öppet alla dagar i veckan och arbetstiderna är varierande men främst dagtid. Tillträde till tjänsterna sker antingen mitten av maj eller mitten av juni och stäcker sig till mitten/slutet av augusti.

Tjänsten är en säsongsanställning från maj/juni till mitten/slutet av augusti. Tjänsten har varierande arbetstider och innefattar ca 36 timmar i veckan.

Vi söker dig som är:

  • Fyllda 18 år
  • vill arbeta utomhus och i en miljö där det är mycket barnfamiljer
  • Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande dagar
  • Flexibel, ansvarfull och lösningsorienterad
  • Talar svenska och är trygg i att prata engelska med gäster och medarbetare.

Sök jobbet:

Attraktionsvärd

Om rekryteringen

Rekryteringen kommer att ske successivt under perioden januari-februari. Ansökning sker här på vår hemsida. Du är även välkommen till vår informationsträff den 9 februari 2020 kl. 13:00 på Kneippbyn, där du får veta mer om oss och våra tjänster.