Öppningen flyttas till 18 juni

På grund av rådande restriktioner med anledning av Covid-19 har vi i dagarna beslutat att flytta öppningen av Kneippbyn Sommar- och Vattenland sommaren 2021, till den 18 juni. Nöjesparkerna är sedan öppna till den 29 augusti.

Under försäsong och eftersäsong, 18-27 juni samt 16-29 augusti är de flesta aktiviteter öppna men inte hela tiden.
Under högsäsong 28 juni – 15 augusti är alla aktiviteter öppna och Pippi finns på Sommarland dagligen.

Vi hade inväntat besked från myndigheterna nu den 3 maj men när myndigheterna nu valt att skjuta fram det till den 17 maj finns tyvärr ingen annan möjlighet.

Vi hoppas på positiva nyheter och att vi efter den 17 maj  skall kunna informera mer om biljetter och priser till nöjesparkerna och att vi kan börja sälja biljetter till Kneippbyns Sommar- och Vattenland i början på juni.

För dig som bokat boende efter den 18 juni, meddelas du så fort biljetterna släpps, på så sätt får du förtur att boka till entrébiljetter till bästa boendepris. Välkommen!

För er som bokat boende med ankomst 28 maj – 17 juni
Det kommer att gå ut mail till alla som bokat under den perioden vad som gäller och vilka möjligheter som finns att behålla sin bokning, boka om/ boka av. Så avvakta och invänta brevet med information och sedan kan ni sedan meddela oss hur ni vill göra med er bokning.