Kneippbyns Resortpaket – När barnen får välja!

04 jul 2018 – 13 aug 2018

Kneippbyns Resort-paket är för barnfamiljernas favorit och för dem som vill utnyttja Kneippbyn maximalt. Allt är paketerat och ingår för en aktiv semester till bästa pris. Paketet bokas min 3 dygn och max 8 dygn. Paketpriset varierar beroende boendeform, vistelsens längd, barnens ålder mm och du kan även välja att boka färjeresan till Gotland här.

I paketet ingår förutom boende på Kneippbyn Resort, Entrén till Kneippbyns Sommar- och Vattenland med Villa Villekulla under hela vistelsen. En helkväll på Restaurang Rotundan på Kneippbyn. Vi dukar upp till en färgsprakande, underhållande och tonsäker krogshow för hela familjen, till showen serveras en fräsch sommarbuffè.

I paketet ingår busklubben för barnen, 4- 12 år, barnklubb med aktiviteter, ca 2 timmar, flera dagar i veckan med ledare. Allt från skattjakt, födelsedagskalas, ministars, fångarna på sommarland och massa mer kul och bus. Alla barn som deltar får en t-shirt och en väska.

För de vuxna, 13 år och äldre, ingår Kneippbyn Bootcamp för vuxna. Vi erbjuder aktiviteter som t ex Tabata intervaller, funktionell träning samt vattengympa 4-6 dagar i veckan.

Du väljer själv vilka dagar du vill och kan vara med. Schema över aktiviteterna med tider finns presenterade på vår hemsida från 1/6 2018. Välkommen! Busklubben och Kneippbyn Bootcamp erbjuds mellan den 4 juli-10 augusti.

Du kan även välja att boka färjeresan på samma bokning, Destination Gotlands moderna färjor tar drygt 3 timmar och går från Oskarshamn eller Nynäshamn och självklart får du även paketpris på båtbiljetten. Observera att färjorna ännu ej är bokningsbara men kan läggas till så snart tur-/prislistan för 2018 är fastställd. Vanligtvis blir färjan bokningsbar när tur- och prislistan fastställs under sena hösten nov-dec. Det går alltså alldeles utmärkt att boka resortpaketet redan nu och sedan lägga till resan till bästa pris i efterhand.

Paketet är bokningsbart 4/7-13/8 med undantag av de stugor som hyrs ut veckovis lör-lör som istället är bokningsbara 7/7-11/8. Paketet är ombokningsbart fram till 28 dagar före utresa.

Bästa pris

Bästa pris när du bokar boende och alla aktiviteter i ett paket!
Resortpaketet inkluderar:

  • Entré hela vistelsen till Sommarland
  • Entré hela vistelsen till Vattenland
  • Krogshow med sommarbuffé
  • Barnklubb för barn 4-12 år
  • ”Må-Bra” klubben för vuxna

Aktuellt på Kneippbyn

Rally Gotland, äntligen tillbaka på Kneippbyn.

Gotlands Motorförenings Bilklubb inbjuder till Rally Gotland 2019. Välkommen till Kneippbyn och Gotland och en härlig tävlingshelg 26-27 april när våren är här och värmen på väg tillbaka.

Nominerade till Bästa Sommarland i Norden och bästa Campingplats för barnfamiljer

Idag är vi stolta. Kneippbyn Resort Visby är nominerade till Bästa Sommarland i Norden och bästa Campingplats i Sverige för barnfamiljer. Det är besökarna på  barnsemester.se som betygsatt och röstat fram sina favoriter under hela året.

Sommarens roligaste jobb!

Vill du ha ett kul sommarjobb? Snart är det dags att söka…