Skolresor på Gotland och Kneippbyn

En skolresa till Gotland ger minnen för livet. Äventyret startar i Nynäshamn eller Oskarshamn, där bekväma färjor tar er till Gotland på tre timmar. Som att åka utomlands i Sverige. Vid ankomst hämtar vi er med buss som tar er till Kneippbyn.

Ni kan även byta ut bussresan till Kneippbyn mot hyrcyklar. Läs mer under “Cykla på skolresan”. Att ha Kneippbyn som bas innebär inte bara underbara solnedgångar, utan även att närheten till Visby utgångsläget för utflykter är perfekt.

Att det finns ett Sommar- & Vattenland (dit ni har fri entré under hela er vistelse) på Kneippbyn brukar också vara mycket uppskattat. Och mitt på Sommarland ståtar det riktiga Villa Villekulla från de klassiska filmerna om Pippi.

På Kneippbyn finns allt för en aktiv vistelse även utanför nöjesparkerna som t ex Tennis, Volleyboll, Pingis, Kubb, Fotboll, Brännboll mm. Utrustning finns att låna/hyra i receptionen.
Ett tips är att boka i tid, i år har vi ett riktigt fint ”Boka tidigt erbjudande”! Så passa på att boka Kneippbyn och Gotland, som utomlands fast i Sverige.

Erbjudande till alla gotländska skolklasser

Vi har skapat ett paket där vi omsorgsfullt använder delar av vår anläggning utan risk för köbildning eller samlingar för fler än den aktuella skolklassen.

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp eller har frågor om skolresor på Gotland. Vi svarar snabbt på telefon: 0498 – 25 10 10 eller e-post: skolresa@kneippbyn.se

Skolresa där allt ingår i grundpaket!

I grundpaketet ingår följande:
• Båtresa T/R, lunch/middag serveras på överfarterna
• Busstransfer Visby Hamn-Kneippbyn-Visby Hamn
• Logi, två övernattningar i rum/stugor (helpension)
• Kvällsaktivitet: Gutniska lekar med sommarbus & korvgrillning
• Minigolf på Kneippbyns Äventyrsminigolfbana vid ett tillfälle
• Fri entré hela vistelsen till Kneippbyns Sommar- & Vattenland
• Kvällsaktivitet: poolparty med hamburgertallrik

Prisexempel på olika antal dygn:
• 3 dagar/2 övernattningar fr 1895 kr/pers
– Tillägg extra övernattning med frukost 255 kr/pers
– Tillägg extra övernattning med helpension 425 kr/pers

Vi reserverar oss för prisändringar utanför vår kontroll.
Priserna är beräknade på 30 pers (5 vuxna och 25 elever). Vid färre deltagare – begär offert.
Vi säljer skolresor under perioden 20/5-15/6 på våren och 13/8-23/8 på hösten.

iPad-äventyret i Visby!

Det blir en eftermiddag blandad med historia, tävling, äventyr och klurigheter i världsarvet Visby.

Runt om i Visby finns ett stort antal kistor gömda i vårt virtuella iPadspel. Lagvis löser vi gåtor och besvarar historiska frågor. Vid aktivitetens start utrustas varje lag med en iPad. Nu gäller det för laget att hitta fram till ett antal platser runt om i Visby där man får frågor som kretsar kring stadens historia. I slutet av aktiviteten körs en final där det vinnande laget koras.

En rolig och pulshöjande teamaktivitet som passar alla!

Pristillägg: 195 kr/person.
Ipad-äventyret ingår om ni väljer paketet ”Visbyäventyret”.

Aktiv skolresa - cykla i Visby


Byt ut bussresan till Kneippbyn mot hyrcyklar. Cyklarna hämtas direkt i Visby Hamn när ni ankommer till Visby. Cykelhjälmar ingår. Bagaget köres separat i buss till Kneippbyn.

Pristillägg: 3 dagar från 195 kr/person.

Besök i Lummelundagrottan

Bussen tar er till Lummelunda. En guide visar Lummelunda-grottan, tar Er ner i underjorden och visar Er en annorlunda värld, sedan tar bussen er tillbaka till Kneippbyn.

Tid ca 3 timmar.
Pristillägg från ca 225 kr/person.

"Visbyäventyret"

Skolresa med maxade upplevelser! Visbyäventyret rekommenderas för högstadieklasser och förutom bas-paketet som beskrivs högre upp på den här sidan så ingår även hyrcyklar och Visbyupplevelsen iPad-äventyret!

Samarbetspartners:

Boka höstens skolresa innan 31/5!

Den bästa skolresan – ett minne för livet!

Alla priser på våra skolresepaket avser ett minimum på 30 personer (25 elever + 5 vuxna). Vid färre deltagare – begär offert. Bokningsavgift (200 kr/grupp) samt eventuellt avbeställningsskydd (50 kr/person) tillkommer.

Vi har stor erfarenhet av prisvärda skolresor, kontakta oss för mer information. Vi reserverar oss för prisändringar som ligger utanför vår kontroll samt för Destination Gotlands tur/prislista 2020.

OBS! På för- och eftersäsong då skolresorna genomförs är tiderna på parkernas attraktioner begränsade. Allt på Sommarland är öppet, men inte hela tiden. Vissa nerfarter på Vattenland kan vara stängda.

Komplettera er skolresa med några av våra upplevelser och populära tillval! Kul för hela klassen!

Tänk på att boka i tid, beställ din offert idag!
Tel: 0498 – 25 10 10
E-post: skolresa@kneippbyn.se