• Tack för en härlig sommar!

    Nu har vi stängt för säsongen. Hoppas vi ses sommaren 2020!

    Köp entrébiljetter

Sommarland

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Med över 40 attraktioner, Pippiteater, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn.

På Kneippbyns Sommarland finns hur mycket som helst att göra!

Här finns hoppslott, gocart för både stora & små, kanoter, trampbåtar och till och med en flygande båt! Nya bergbanan Tiger-Ride, Radiobilar, lilla Fritt fall, guldvaskning och mycket, mycket mer. En entré till allt, där givetvis även Vattenland ingår, och ni roar er hela dagen!

Välkommen hem till Pippi

I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Huset är öppet varje dag och under högsäsong är det både sångstund och teater med Pippi, Prussiluskan, Kling & Klang och alla de andra!

Mat & dryck på Kneippbyn Sommarland

Inne på Sommarland finns flera matställen att välja på, allt ifrån vår stora Restaurang Rotundan & Solsidan med dagens lunch till Café Borgen och vår nyrenoverade hamburgerrestaurang Boston Diner. Vill ni hellre ta med egen mat finns en härlig plats med utsikt över havet där grillarna står redo.
Observera att öppettiderna på våra matställen varierar under säsongen.

Välkomna till sommarens bästa dag på Kneippbyn Sommar- & Vattenland!

Välj en attraktion