Sommaren som kommer

Minns ni vilken underbar sommar det var? Vi hade bland annat nöjet att inviga Kneippbyns nya hotell, Kallenbergs Villa. Nio toppmoderna hotellrum med utmärkta konferensmöjligheter alldeles intill Kneippbyns Restaurang och Campingen fick åtta nya campingtomter i XL storlek, alldeles vid havet och vi kan nu även erbjuda husbussar upp till 12 meter speciella husbilstomter.

Kneippbyn Sportcenter kompletterades också med två nya padel-banor som snabbt blev mycket populära och i nöjesparken blev den nya spelpaviljongen klar där du kan spela och utmana vänner och familjen i gamla populära spel och sporter.

Sommaren som kommer
I sommar satsar vi på flera nya attraktioner på Sommarlandet. Vi presenterar ”Lilla Storm”, en omtumlande, snurrande båtresa på havets vågtoppar, en ny attraktion som de lite yngre äventyrslystna barnen kommer att älska. ”Pirattornet” är en annan ny attraktion, en hisnande upplevelse för hela familjen, du åker upp i det 10 meter höga snurrande tornet med utsikt över hela nöjesparken för att sedan falla fritt mot marken. Varning, det kan kittla skönt i magen! Allt ingår som vanligt i nöjesparksentrén och säsongskortet.

På campingen ges plats för ytterligare 10 nya campingtomter i XL-storlek med VA, belägna alldeles vid havet och båda våra servicehus uppgraderas för att ge våra campinggäster bästa möjliga service. På campingen installerar vi Camperclean, en ny hållbar och miljövänlig automatisk tömningsstation för wc-kassetter. För våra vänner med fyra ben kommer det att finnas en ny och fräsch hunddusch i servicehuset, en facilitet som varit efterfrågad länge.

Håll ut, nu är det snart bara 150 dagar kvar tills vi öppnar den 21/5 2020. Boka din semester redan idag.

Välkomna!