Aktiviteter på Gotland, Kneippbyn

Barnen kallar det Semesterns bästa dag! På Kneippbyns Sommar- & Vattenland finns hur mycket som helst att göra! Dessutom är det här som det riktiga Villa Villekulla står.

Sommarland

Med det riktiga Villa Villekulla, huset från filminspelningarna är idag ett spännande lekmuseum, passa även på att träffa Pippi på sommarland. I nöjesparken finns över 25 aktiviteter, nya Piratfallet och Storm, flygande båten, linbana, hoppslott, studsmatteland mycket bus, hopp och lek, allt för en lyckad dag.

Vattenland

De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i The Race eller Shark River. Med 9 vattenrutschbanor och 7 pooler hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er på våra solsängar vid poolen Lagunen eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen.

Mer om Sommarland

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Med över 25 aktiviteter, träffa Pippi på Sommarland, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn. Här finns bl.a hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Nya Piratfallet och Storm, guldvaskning och mycket, mycket mer. I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Huset är öppet varje dag och under högsäsong finns Pippi synlig på sommarland ett par gånger varje dag.

Mer om Vattenland

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen. Vid Lagunen finns en stor pool som är uppvärmd och det är en riktigt härlig lounge känsla med schysst käk bland palmerna vid vår pool club.

Tips inför besöket

Bestäm gärna en mötesplats om ni skulle komma ifrån varandra – eller skriv ert telefonnummer på barnens entréband så kan vår personal lättare hjälpa till.

Information

Har du tappat bort något eller behöver hjälp att hitta någon så finns personal i entréhuset för Sommarland att hjälpa dig och på Vattenland är det badvakterna och i Badshopen.

Mat & dryck

På Sommarland finns det restauranger, kafé och kiosker. Egils kök, Boston Diner och Café Borgen. På Vattenland finns det två matställen. Sommarhaket som ligger precis vid entrén och Lagunen pool club som har ett stort loungeområde.

Hyr en skrinda

Gör besöket enklare och skönare genom att hyra en skrinda för att köra dagens packning eller när de små benen börjar att bli trötta.

Husdjur

Husdjur får följa med om det är kopplat under hela besöket i parkerna.

Rökfritt område

Rökning är inte tillåtet på Kneippbyn Resort utom på anvisade platser.