Aktiviteter på Gotland, Kneippbyn

Barnen kallar det Semesterns bästa dag! På Kneippbyns Sommar- & Vattenland finns hur mycket som helst att göra! Dessutom är det här som det riktiga Villa Villekulla står. Vi arrangerar årligen en rad events. Du hittar dessa genom att navigera i aktivitetsmenyn.

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ KNEIPPBYN!

Sommarland

På Sommarland hittar du Villa Villekulla, huset från filminspelningarna är idag ett spännande lekmuseum, passa även på att träffa Pippi. Antingen vid sångstunden eller Pippiteatern. I nöjesparken finns över 25 aktiviteter, nya Piratfallet och Storm, flygande båten, linbana, mängder av hoppslott och studsmatteland. Helt enkelt mycket bus, hopp och lek, allt för en lyckad dag.

Vattenland

De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i The Race eller Shark River. Med 9 vattenrutschbanor och 7 pooler hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er på våra solsängar vid poolen Lagunen eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen.

Mer om Sommarland

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Med över 25 aktiviteter, träffa Pippi på Sommarland, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn. Här finns bl.a hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Nya Piratfallet och Storm, guldvaskning och mycket, mycket mer. I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Huset är öppet varje dag och under högsäsong finns Pippi synlig på sommarland ett par gånger varje dag.

Mer om Vattenland

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Halfpipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snabbt sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll. Gärna med en glass i handen. Vid Lagunen finns en stor, vältempererad pool och området skapar en riktigt härlig lounge-känsla med schysst käk bland palmerna.

Tips inför besöket

Börja med att ladda ned Kneippbyn-app. Ett perfekt sätt att planera ert besök. Bestäm gärna en mötesplats om ni skulle komma ifrån varandra – eller skriv ert telefonnummer på barnens entréband så kan vår personal lättare hjälpa till. Att hyra en skrinda är också ett hett tips, för såväl väskor som för att vila trötta barnfötter.

Information

Har du tappat bort något eller behöver hjälp att hitta någon så finns personal i vår servicedesk i entréhuset. Vi finns där för att hjälpa dig från parkens öppning till stängning. Är du på vattenland vänder du dig till personalen i badshopen.

Mat & dryck

På Sommarland finns det restauranger, kafé och kiosker. Restaurang Solsidan, Boston Diner och Café Borgen. På Vattenland finns det två matställen. Gusto som ligger precis vid entrén och Lagunen pool club som har ett stort loungeområde.

Kneippbyn App

Vi jobbar aktivt för att göra ditt besök så lustfyllt som möjligt. För att kunna planera och navigera i parkerna rekommenderar vi vår App. Där kan du också förbeställa mat och ta del av erbjudanden. Du hittar Kneippbyns App där appar finns.

Husdjur

Husdjur får följa med om det är kopplat under hela besöket i parkerna.

Rökfritt område

Rökning är inte tillåtet på Kneippbyn Resort utom på anvisade platser.