Lediga jobb på Kneippbyn

Vår ledstjärna är att vara den bästa semesterresorten i Sverige och vi söker förstärkning till vårt team! 3 km söder om Visby hittar ni Kneippbyn Resort. Med två äventyrsparker, en boendeanläggning med ca 700 bäddar, en femstjärnig camping, äventyrsminigolf, ett flertal restauranger och butiker skapar vi den kompletta semesteranläggningen.

Vi vet att vår verksamhet vilar i händerna på våra medarbetare och därför jobbar aktivt med att alla ska ha kul och trivas på jobbet. På Kneippbyn arbetar vi utifrån HEPP – Happy Engagerad, Personlig och På tå. Det innebär att alla medarbetare får vara sig själva på jobbet och bemöta gäster och jobbarkompisar på ett sätt som de själva är trygga i. Det tror vi är nyckeln till succé!

Välkommen med din ansökan! Kanske är det just dig vi söker.

Välj här nedanför var du vill jobba

Informationsträff på Kneippbyn Resort

Är du nyfiken och intresserad av att jobba hos oss? Drömmer du om ett roligt sommarjobb? Välkommen till vår informationsträff den 9 februari kl.13:00

Här kommer du får veta mer om de tjänster som går att söka inför säsongen 2020. Vi kommer berätta mer om vad tjänsterna innebär, vad som krävs och självklart hur kul vi har det här på Kneippbyn.

Du kommer att få fylla i ett enkelt formulär vem du är och ta även med foto som vi kan fästa fast för att vi lättare ska ha koll under rekryteringsprocessen.

Träffen tar ca en timme och efter det kommer du ha möjlighet att skriva upp dej för gruppintervjuer som kommer att ske veckan efter.

Rekommenderad ålder är 16 år men det är inget krav.

Har du frågor? Maila jobba@kneippbyn.se.