Grupper och konferenser, skolresor och fester

På Kneippbyn Resort finns flera olika möjligheter att skapa egna äventyr. Oavsett om det är med företaget, klassen eller för den roligaste festen i livet, bröllopet.
Vi har lokaler, arenor och ett team som kan skapa oförglömliga upplevelser utifrån era önskemål. Förutom Kneippbyn Resort som ligger precis vid havet där i stort sett alla lokaler har en fantastisk havsutsikt så finns det otroliga naturreservat precis granne till oss. Här kan man vandra, cykla eller varför inte ha en utflykt till Södra hällarna och starta kvällen i naturen och ett par steg bort finns resten av Kneippbyn Resort.

Fest & Bröllop

Den perfekta lokalen som tar upp till 220 personer i sittande middag, men funkar lika bra för ett bröllop från 60 personer. Restaurangen har en terrass med oslagbar utsikt ut över Östersjön, perfekt för fördrinken. Vi ordnar hela konceptet med mat och dryck samt planerar festen utifrån era önskemål.

Skolresor

På området finns Sommar- och Vattenland med originalfilmhuset Villa Villekulla, café, restaurang, tennisbana, padel-banor, äventyrsminigolf mm. Det du inte finner här hittar du i Visby som ligger endast 3 km från Kneippbyn. Som boende står hela Kneippbyn till ditt förfogande.

Konferens & Möten

Vi på Kneippbyn är vana att arrangera möten, konferenser och kick-offer från allt mellan 10-1000 personer, vare sig det är det större företaget som vill ha hela anläggningen för sig själva eller den lilla ledningsgruppen som vill mötas i en kreativ miljö. På Kneippbyn finns det 700 bäddar fördelade på hotellrum, lägenheter och stugor. Restaurangen och konferenslokalerna har havet som kuliss.

Arrangemang & Evenemang

Här hittar du alla aktuella evenemang som sker på eller kring Kneippbyn. Kneippbyn med sitt läge är en fantastisk plats. Här arrangerar vi olika typer av aktiviteter, allt ifrån konserter till motorcykelträffar. Vi gästas också av artister och band som önskar att spela på den klassiska Kneippbyn-scenen där havet och de magiska solnedgångarna är kulissen till scenen.

Vanliga frågor & svar

Plats för svaret

Plats för svaret

Plats för svaret

Plats för svaret

Plats för svaret