HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA SMAKER

På Kneippbyn Resort finns flera olika restauranger, både på dagen och kvällen. Egils kök som är den nya restaurangen på området har en fantastisk vy över Östersjön med alla dessa underbara solnedgångar. Helt omarbetad meny är det i år på alla våra restauranger. Vi har valt att fokusera på att förbättra kvalitén och använda oss mer av lokala råvaror.

Vid Vattenland finns Sommarhaket och nya Lagunen Pool club. Schysst käk som håller energinivån uppe för en heldag i parkerna. Boston Diner så finns det högrevsburgare i alla dess former, självklart finns det även veganburgare. Sist men inte minst har du Café borgen inne på Sommarland. Det är ett härligt litet kafé vid Båtsjön där du kan avnjuta kall glass, en härlig våffla eller bara något gott att dricka.

Egils kök

Stängt för säsongen.

På Kneippbyn Resort strax söder om Visby ligger restaurangen Egils kök som har en fantastisk vy ut över Östersjön med alla dessa vackra solnedgångar. Familjevänlig restaurang med särskild barnmeny och lekområde.

Boston Diner

Stängt för säsongen.

Högrevsburgare, kycklingburgare, green vegan burger…listan går att göra lång. Ny meny, bättre råvaror, krispigare fries och krämigare dip. Boston diner med samma sköna 50-tals inspirerade inredning som ska få känslorna tillbaka till burgarens gyllene tider.

Sommarhaket

Stängt för säsongen.

I hjärtat av Kneippbyn, mellan Sommar- och Vattenland, ligger SommarHaket med servering både utifrån och inifrån Vattenland. Här serveras enklare lunch i form av tacos, pizzaslice, sallader, pannkakor mm.

Lagunen Pool Club

Stängt för säsongen.

Lagunen har fått sig en helt nytt utseende och innehåll. Här har vi byggt en stort trädäck där man kan sitta och äta eller bara relaxa. Köket serverar schysst käk och kalla drycker till skön loungemusik.

Café borgen

Stängt för säsongen.

Mitt på Sommarland, nedanför Båtsjön, ligger Café Borgen vår egen glassborg. Här serveras mjukglass och kulglass, godis och fika. Sitt i skuggan under ett träd i eller inne i vårt fina växthus.