Mat & Dryck

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA

På Kneippbyn Resort finns flera olika restauranger, både på dagen och kvällen. Vi har genom åren utvecklat och förfinat våra menyer för att tilltala alla smaker. Restaurang Solsidan erbjuder en mycket populär lunchbuffé som avnjuts på vår altan med en oslagbar utsikt över Östersjön. Precis intill ligger lekplatsen så barnen kan springa av sig medan Du njuter av kaffe på maten. På restaurang Gusto har vi anammat det italienska köket. Självklart använder vi oss främst av lokala råvaror.

Restaurangernas placering. Vid Vattenland finns restaurang Gusto och Lagunen Pool-Club. Schysst käk som håller energinivån uppe för en heldag i parkerna. På sommarland finner du restaurang Solsidan med en härlig lunchbuffé eller burgarstället Boston Diner. Eller varför inte Café Borgen. Ett mysigt litet kafé vid Båtsjön där du kan njuta av flera sorters glass, en härlig våffla eller bara något gott att dricka i vårt nya växthus.

Solsidan

Öppnar igen maj 2024.

På Kneippbyn Resort strax söder om Visby ligger restaurang Solsidan som har en fantastisk vy ut över den magiska och oftast så spegelblanka Östersjön. Familjevänlig restaurang med särskild barnmeny och lekområde.

Boston Diner

Öppnar igen juli 2024.

När du helt enkelt vill ha en riktigt god burgare är Boston Diner det självklara valet. Självklart finns flertalet alternativ och sides. En snabb, enkel och god lösning till att stilla hungern. Boston diner med samma sköna 50-tals inspirerade inredning för känslorna tillbaka till burgarens gyllene tider.

Gusto

Öppnar igen maj 2024.

I hjärtat av Kneippbyn, mellan Sommar- och Vattenland, ligger Gusto med servering både utifrån och inifrån Vattenland. Här möter du det italienska köket med pasta för alla smaker, pizza och trevliga sallader. Kvällstid ställer vi om restaurangen och låter det italienska köket ta än mer plats. Självklart kan du boka bord på vår mysiga uteservering. Du vet väl att vi via vår app även erbjuder en smidig takeaway om du vill ta med dig maten hem till stugan.

Lagunen Pool Club

Öppnar igen juli 2024.

Lagunen har fått sig en helt nytt utseende och innehåll. Här har vi byggt en stort trädäck där man kan sitta och äta eller bara relaxa. Köket serverar schysst käk och kalla drycker till skön loungemusik.

Café borgen

Öppnar igen juli 2024.

Mitt på Sommarland, nedanför Båtsjön, ligger Café Borgen – vår egen glassborg. Här serveras mjukglass, kulglass, godis och fika. Nygräddade våfflor brukar också vara en favorit. Sitt i skuggan, under ett träd, eller inne i vårt fina växthus.