Är du beredd att få

vatten i öronen?

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snart sin egen favorit!

Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen, på våra solsängar, eller i skuggan under ett parasoll. Gärna med en glass i handen. Vid Lagunen finns en vältempererad pool där vi skapat en riktigt härlig lounge-känsla med schysst käk bland palmerna.

  • Öppet varje dag!
  • 9 vattenrutschbanor
  • 17 nedfarter
  • 7 pooler med olika teman
  • Biljetter säljs enbart online
Kneippbyn Vattenland Gotland

Attraktioner på Vattenland

Karta över semesterboenden och upplevelser på Kneippbyn Resort Visby

Bra att veta på Vattenland

Mat & Dryck

På Vattenland finns det två matställen. Vår italienska restaurang Gusto som ligger precis vid entrén har ett bra utbud på maträtter som passar familjen. Sedan finns Lagunen pool club, ett stort loungeområde med uppvärmd pool, solsängar, parasoller och ett stort trädäck. Lagunen Pool Club serverar välsmakande lite mindre rätter och har fullständiga rättigheter för svalkande drycker.

Bekvämligheter & service

I vår badshop kan ni, förutom att köpa badkläder och leksaker, hyra nyckel till våra förvarings- och värdeskåp – ett bra tips för att slippa släpa på onödig packning eller råka ut för nybadade telefoner och plånböcker! Givetvis finns också omklädningsrum, duschar och en bastu med panoramafönster ut mot poolerna.

Dusch & WC

Vi har omklädningsrum med duschar samt omklädningsbås. Det finns flera toaletter inne på hela området samt utomhusduschar.

Husdjur

Husdjur är tillåtet i parkerna om det är kopplat.

Badvakter & hjärtstartare

Vi har utbildade badvakter som bemannar stationer över hela Vattenland och finns tillhands om du behöver hjälp eller olyckan är framme. Allt kan gå väldigt fort och det är många barn och vuxna i rörelse. I anslutning till Vattenland ligger Receptionen där vi också har hjärtstartare. Din trygghet är viktig för oss!

Information

Har du tappat bort något eller behöver hjälp att hitta någon så finns badvakterna där för att hjälpa dig. Har du något som du är väldigt nöjd med eller vill ge tips om något vi kan förbättra är du välkommen till entrén till Vattenland.