Är du beredd att få

vatten i öronen?

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snart sin egen favorit!

Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen. Vid Lagunen finns en stor pool som är uppvärmd och det är en riktigt härlig lounge känsla med schysst käk bland palmerna vid vår pool club.

  • Öppet varje dag!
  • 9 vattenrutschbanor
  • 17 nedfarter
  • 7 pooler med olika teman

Attraktioner på Vattenland

Bra att veta på Vattenland

Mat & Dryck

På Vattenland finns det två matställen. Sommarhaket som ligger precis vid entrén som har ett bra utbud på maträtter som passar familjen. Sedan finns Lagunen pool club, ett stort loungeområde med uppvärmd pool, solsängar, parasoller och ett stort trädäck där man kan sitta och äta eller softa i hängmattan.

Bekvämligheter & service

I vår badshop kan ni, förutom att köpa badkläder och leksaker, hyra nyckel till våra förvarings- och värdeskåp – ett bra tips för att slippa släpa på onödig packning eller råka ut för nybadade telefoner och plånböcker! Givetvis finns också omklädningsrum, duschar och en bastu med panoramafönster ut mot poolerna.

Dusch & WC

Ordinarie omklädningsrum är stängda. Kom helst ombytt eller använd hytterna utomhus. Det finns flera toaletter inne på hela området samt utomhusduschar.

Husdjur

Husdjur är tillåtet i parkerna om det är kopplat.

Badvakter & hjärtstartare

Vi har utbildade badvakter som finns på Vattenland och finns där om olyckan är framme. Allt kan gå väldigt fort och det är många barn och vuxna i rörelse. I anslutning till Vattenland ligger Receptionen där vi också har hjärtstartare. Din trygghet är viktig för oss!

Information

Har du tappat bort något eller behöver hjälp att hitta någon så finns badvakterna där för att hjälpa dig. Har du något som du är väldigt nöjd med eller vill ge tips om något vi kan förbättra är du välkommen till entrén till Vattenland.