Uppställda Tält & Glamping

Nära havet alldeles intill Kneippbyns Sommar- & Vattenland hittar du vår tältby med det helt nya boendealternativet Glamping Deluxe samt våra Uppställda tält. Läs mer om båda dessa boendealternativ här nedanför.

Glamping Deluxe

Uppställda Safaritält med hög stugstandard

Tälten är på ca 30 kvm och har 4 bäddar. Två sovalkover, en med en dubbelsäng samt en med en våningssäng. Pentry/kök med spishäll och mikrovågsugn. Kyl med frysfack, matbord och stolar. Allrum med öppen planlösning, möblerad matplats samt soffa och TV. Dusch/ WC i tältet.

Tältet är utrustat med AC och låsbart värdeskåp. Stor veranda, ca 10 kvm med trädgårdsmöbler. Lakan och handduk medtages. Husdjur och rökning ej tillåten.

WiFi

Gratis Wi-Fi ingår alltid för våra boendegäster.

Parkering

Bilparkering ingår och ett parkeringskort erhålles vid incheckning.

Under högsäsong ingår dessutom:

• Morgon- och kvällsbad i Lagunen

Städning kan köpas till

Städning sker vid avresa. Slut-/ avresestäd kan köpas till mot tillägg.

Incheckning kl 15.00

Utcheckning senast kl. 11:00 om du städar själv, kl. 10:00 om du bokat slut-/avresestäd.

Kök

Alla stugor har kök eller pentry

Ta med lakan och handduk

Lakan/handduk kan köpas på plats för 195 kr/set

Dusch & WC

Alla stugor har dusch & WC.

Vill du se var boendet ligger? Ladda ner vår boendekarta » (PDF)

Boka boende online

Observera att de uppställda tälten och Glamping Deluxe endast är bokningsbara från den 19 juni och visas under kategorin ”Semesterstugor” i vårt bokningssystem. Utcheckning från tälten sker senast kl 11.00 på avresedagen.

1 rum i bokningen här nedan = 1 tält

Tältbyn – Uppställda familjetält med el

Uppställda familjetält på Kneippbyns Camping med fyra bäddar, nära havet alldeles intill Kneippbyns Sommar- & Vattenland. Tillgång till kokmöjligheter, dusch och toalett i närliggande servicehus. Sovsäck och kudde medtages. Frukost ingår ej i dygnspriset.
Familjetält om cirka 15 kvm. Två sovalkover med två bra tältsängar i varje. Sovsäck och kudde medtages. Enklare husgeråd som porslin, glas och bestick samt kastruller och stekpanna finns. Kylbox med block. Lampa och värmefläkt. Egen uteplats med trädgårdsmöbler. Frukost ingår ej i dygnspriset, men kan köpas till mot tillägg.

Viktig information

Campingplatsen är stängd med bom mellan 22-06, under den tiden är det endast tillåtet att lämna campingplatsen alternativt att checka in på någon av våra Quick Stop tomter, där du kan checka in efter klockan 22 och sedan stanna till klockan 09 på morgonen mot en reducerad avgift.

Vid incheckning erhåller alla campinggäster ett accesskort. Med kortet kommer du in genom våra bommar och du kan enkelt betala med kortet när du duschar eller vill tvätta. Kortet laddas med valfritt värde i receptionen eller i laddstation i servicehuset.

Campingplatsen är ansluten till SCR – Svensk Camping och ett giltigt Camping Key Europe kort krävs. Har du inget kort beställer du ett enklast här »

WiFi

Gratis Wi-Fi ingår alltid för våra boendegäster.

Parkering

Bilparkering ingår och ett parkeringskort erhålles vid incheckning.

El- och paraboluttag

El och paraboluttag ingår på samtliga platser med el. CEE216 kontakt-adapter till eluttaget krävs och tv-kabel (ca: 10m) medtages.

Under högsäsong ingår dessutom:

• Morgon- och kvällsbad i Lagunen
• Busklubb för barnen
• Gemensam träning för de vuxna

Husdjur

Det är okej att ha med sig husdjur på campingen.

Incheckning kl 15.00

Utcheckning senast kl. 11.00

Vill du se var boendet ligger? Ladda ner vår boendekarta » (PDF)

Campingplatsen är ansluten till SCR – Svensk Camping. Behöver du ett Camping Key Europe-kort? Beställ det här »