Vanliga frågor & svar

Här hittar du vanliga frågor och svar.
Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss ›

Information Covid-19

Med anledning av Covid-19 har vi begränsat antalet besökare i våra nöjesparker. Läs mer här ›

Du hittar våra öppettider här

Du hittar våra priser här

All biljettförsäljning sker digitalt, antingen via vår hemsida eller i Kneippbyn-appen.

Entré till Sommar- & Vattenland och fria åk i alla attraktioner.

På Sommarland är det föreställningar varje dag kl 15.00. Under högsäsong sätter vi vid många besökare in extraföreställningar, allt för att minska trängsel och göra ditt besök så säkert som möjligt. Vid dagar med extraföreställningar annonseras dessa ut i parkerna och på hemsidan.

Kneippbyn Resort Visby ligger vid havet cirka 4 km söder om Visby. Hit tar du dig med bil, cykel, buss eller till fots. Vill du åka buss är det enklast att ladda hem appen Gotlands kollektivtrafik. Här hittar du turlista, karta till närmsta station och kan köpa biljett. Det går även att gå in på www.gotlandbiljett.se för att hitta information och köpa biljett. Under högsäsong finns ett fåtal cyklar att hyra i receptionen och dessa hyrs ut dygnsvis. Vill ni hyra cykel för hela vistelsen kontakta www.gotlandscykeluthyrning.com

Bilparkering ingår om du bor på Kneippbyn och ett parkeringskort erhålles vid incheckning. Är du dagsbesökare på Sommar- & Vattenland sker all parkering precis när du kör in till Resorten. Betalning sker via Easypark och Kneippbyn har parkeringsvärdar som hjälper dig. Parkeringsavgiften är 50 SEK/dag.

Här finns något för alla! Läs mer om Mat & Dryck

Hur ser matutbudet ut för mig som inte äter kött, är allergisk eller har andra typer av önskemål?
Självklart har vi anpassat utbudet så att det ska finnas något för alla. På Frukosten, Boston Diner, Haket och Egils kök kan vi tillgodose alla typer av önskemål och allergier.

Lagunen är alltid 25 grader oavsett väder. Övriga pooler och vattenrutschbanor varierar men brukar ligga runt 20 grader.

Morgon och Kvällsbad ingår för alla våra boendegäster i vår uppvärmda pool Lagunen.
18-28 juni erbjuder vi endast morgonbad kl 09.00-10.45.
Från och med 28 juni erbjuder vi både morgonbad och kvällsbad. Öppettider för dessa är 08.00-09.45 och 18.15-20.00.

Våra padel- och tennistider bokas via matchi.se

Toaletter och skötrum finns utspritt i båda parkerna. Kolla på parkkartan på hemsidan eller i Kneippbyn-appen för att se vilken som är närmst där du befinner dig.

Husdjur är tillåtet i parkerna om det är kopplat. De flesta av våra boenden tillåter inte husdjur men är välkomna mot en avgift på 300 kr i Campingstugor Budget, Ekonomirum och Semesterstugor 20-35 kvm. Kontrollera boendet innan bokning för att vara säker. I år har vi även för dig som bor på Kneippbyn en sprillans ny hunddusch.

Kontakta personalen i Entréhuset om du glömt eller tappat något på Sommarland. Om det gäller Vattenland går du till Badshopen vid entrén så hjälper personalen där dig. Om du glömt något i ditt boende mailar du till reception@kneippbyn.se.

Nej men vi hyr ut skrindor vid parkeringen och vid lotterierna inne i parken. Skrindorna kostar 50 kronor i avgift och 50 kronor i pant.

Dessa lämnas utanför entrén.

Förvaringsboxar finns inne på Vattenland och hyrs ut via badshopen.

Kneippbyn Resort är en rökfri anläggning.  Vill du röka finns det specifikt angivna områden, se karta. LÄNK

Vid incheckning får ni en tid för avsyning. Har ni inte det eller att den har försvunnit, kontakta receptionen.

Absolut. Det finns även grillplatser tillgängliga för alla våra besökare. Observera att det ej är tillåtet att medta eller förtära egen alkohol in i parken.

Nej, Kneippbyn är en kontantfri anläggning.