Sommarland – Semesterns bästa
dag, när barnen får välja!

Med det riktiga Villa Villekulla, huset från filminspelningarna är idag ett spännande lekmuseum, passa även på att träffa Pippi på sommarland. I nöjesparken finns över 25 aktiviteter, nya Piratfallet och Storm, flygande båten, linbana, hoppslott, studsmatteland mycket bus, hopp och lek, allt för en lyckad dag.

Vattenland – Bad & åkupplevelser
för alla åldrar!

De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i The Race eller Shark River. Med 2 vattenrutschbanor och 9 pooler hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er på våra solsängar vid poolen ”Badlagunen” eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen.

Bo på Kneippbyn
5-stjärnig camping & familjeresort

Gotlands enda 5-stjärniga camping. 200 terrasserade campingtomter med el, en del med V/A. Det finns också Quickstop- och ställplatser för kortare vistelser. Nytt för året är XL-tomter i bästa läge vid havet.
Vi har även semesterstugor, lägenheter, hotell och Bed & Breakfast. Prova en upplevelse utöver det vanliga, bo i ett Glamping Deluxe-tält, i en Trädkoja, vår Fiskeby precis vid havet eller varför inte Kallenbergs Villa, vårt nya hotell med nio rum och utmärkta konferensmöjligheter.

Erbjudanden för gotländska skolklasser

Vi har skapat ett paket där vi omsorgsfullt använder delar av vår anläggning utan risk för köbildning eller samlingar för fler än den aktuella skolklassen. Boka ett äventyr med klassen. Från den 5 juni är ni välkomna!

Erbjudanden för gotländska
företag & grupper

Ta med dig kompisgänget eller kollegorna till Kneippbyn. Vi syr ihop en härlig dag med allt från mat och dryck till padel, tennis, äventyrsgolf, spelpaviljongen m.m. samt bad i Lagunen som är uppvärmd till 25 grader. Vi använder omsorgsfullt delar av vår anläggning utan risk för köbildning eller folksamlingar. Välkomna!

Spela äventyrsgolf

Passa på och prova vår äventyrsgolf på Kneippbyn, en perfekt blandning mellan vanlig golf och minigolf och innehåller banor med olika teman, banor med eller utan byggnader, vattensystem, bunkrar och andra hinder.

Aktiv semester
i vårt sportcenter

Välkommen till vårt sportcenter – öppet för alla! På området finns padelbanor (konstgräs), tennisbana (hard court), pingisbord, volleybollplan samt ett utomhusgym.

Kneippbyn har beslutat att ställa in Lelle-träffen 2020

Vi har väntat i det längsta på att restriktionerna skulle hävas eller ändras men det rådande förbudet mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för fler än 50 personer påverkar i högsta grad Lelle-träffen och de aktiviteter vi tänkt genomföra varför vi idag tagit detta beslut.

Aktuellt på Kneippbyn